Mattteuszzz Opublikowano 18 Lutego 2018 Opublikowano 18 Lutego 2018 Witam, jestem posiadaczem audi a4 b7 1.8t + lpg Auto zakupiłem od znajomego przez ok. 6 tys km wszystko było w porządku, po tym przebiegu zamontowałem instalacje lpg, po przejechaniu ok. 3 tys km wyświetliła się kontrolka o min poziomie oleju. Po obserwacji stwierdzam, że auto bierze ok 200ml / 1000km oleju. Dzisiaj w trasie po ok 5 min od rozruchu silnika, na 5 biegu i obrotach 2000-3000 silnik zaczął szarpać i wyświetliła się kontrolka CHECK ENGINE. Zjechałem na bok wyłączyłem silnik, ikonka znikła spróbowałem dalej ruszyć w trase i miałem wrażenie że przy obrotach powyżej 2500 brakuje mocy, ale po chwili było już normalnie. W czym może tkwić problem?
przem8 Opublikowano 18 Lutego 2018 Opublikowano 18 Lutego 2018 (edytowane) Odczytaj błędy vagiem i podstawa to logi dynamiczne 2+33, 3+20 i 115+118 na Pb i 2+33 na lpg. Nikt szklanej kuli nie ma Pytanie czy dzieje się tak na obu paliwach? Edytowane 18 Lutego 2018 przez przem8
Rekomendowane odpowiedzi