Pucek Opublikowano 3 Marca 2018 Opublikowano 3 Marca 2018 Ale czemu damka.... ?Jaka damka, podobno to unisex, nie wiem, nie znam sięWysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
stanley Opublikowano 3 Marca 2018 Opublikowano 3 Marca 2018 Jaka damka, podobno to unisex, nie wiem, nie znam sięWysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka Joke PS. Walada też ma damke. Hehe
walada1987 Opublikowano 3 Marca 2018 Opublikowano 3 Marca 2018 Ani nawet nie w 1%, nie wiem czy nawet ten raz dam radę z Wami jechać Dla tego ja kupiłem budrzetowke bo tak jak Mario na pewno nie zrobię tyle km a jazda do pracy i powrotem czy trasa do Gliwic lub w koło komina w zupełności wystarczy Wysłane z mojego LG-M700 przy użyciu Tapatalka
walada1987 Opublikowano 3 Marca 2018 Opublikowano 3 Marca 2018 Joke [emoji6] PS. Walada też ma damke. Hehe Jo mam bisekaualny [emoji14] Wysłane z mojego LG-M700 przy użyciu Tapatalka
Mario22 Opublikowano 3 Marca 2018 Opublikowano 3 Marca 2018 Jak widza rozwój sytuacji i to co kto kupuje to chyba musza wymienić rower na coś bardziej poważniejszego... hahaha a tak serio to fajnie że podeszliscie do tematu poważnie ale jak będzie padać jade autem... ale jak widze ceny to rozumiem że na spoty gliwickie rowerami... mi to pasuje bo juz jeździłem tak na arene... no i można robić niedzielne czy sobotnie wycieczki... raz katowice wpadna do knurowa raz knurow pojedzie do katowic... rybnik na knurow itd. jest co zwiedzać na śląsku Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
walada1987 Opublikowano 3 Marca 2018 Opublikowano 3 Marca 2018 Oj tam oj tamto tylko dwa pedały Wysłane z mojego LG-M700 przy użyciu Tapatalka
Mario22 Opublikowano 3 Marca 2018 Opublikowano 3 Marca 2018 Dla tego ja kupiłem budrzetowke bo tak jak Mario na pewno nie zrobię tyle km a jazda do pracy i powrotem czy trasa do Gliwic lub w koło komina w zupełności wystarczy Wysłane z mojego LG-M700 przy użyciu TapatalkaWalada... pierwszy raz naprawdę mądrze napisałeś ... Diman ma odobny rower a wali km jak dzikWysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
Mario22 Opublikowano 3 Marca 2018 Opublikowano 3 Marca 2018 Jo tez kupiłem . teraz trzeba przyszłość nogi do drogi Wysłane z mojego LG-M700 przy użyciu Tapatalka To mosz dobre... na pare razy w roku dobry rower... a po gliwicach idealnyWysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
Pucek Opublikowano 3 Marca 2018 Opublikowano 3 Marca 2018 Żeby była jasność, jak będzie padać to jedziemy rowerami, nie po to kupowałem koło żeby jechać autem...Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
tomaszstn Opublikowano 3 Marca 2018 Opublikowano 3 Marca 2018 2 minuty temu, walada1987 napisał: Oj tam oj tamto tylko dwa pedały Wysłane z mojego LG-M700 przy użyciu Tapatalka Mnie tam nie interesuje Twoje prywatne życie. Co i z kim robisz to zostaw dla siebie
tomaszstn Opublikowano 3 Marca 2018 Opublikowano 3 Marca 2018 1 minutę temu, Pucek napisał: Żeby była jasność, jak będzie padać to jedziemy rowerami, nie po to kupowałem koło żeby jechać autem... Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka To może ja się wstrzymam z zakupem do maja
Mario22 Opublikowano 3 Marca 2018 Opublikowano 3 Marca 2018 Żeby była jasność, jak będzie padać to jedziemy rowerami, nie po to kupowałem koło żeby jechać autem...Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu TapatalkaTomaszu jak kupisz tego cuba w carbonie... to ja go biore od ciebie za pare lat jako używke... Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
Mario22 Opublikowano 3 Marca 2018 Opublikowano 3 Marca 2018 Żeby była jasność, jak będzie padać to jedziemy rowerami, nie po to kupowałem koło żeby jechać autem... Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka Olać ten wyjazd zrobimy takich wyjazdów wiele... tylko bez noclegu... trasy znam... stasiu z pajdą nas oprowadza po katosach na pyrzowice... miszka po parocanach... tras jest mnóstwo... rowery są nic tylko śmigać... jak dystans bedzie max 100 km to i moja chętna bo takie trasy zemna zaliczala ale wiecej nie ma szans Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
walada1987 Opublikowano 3 Marca 2018 Opublikowano 3 Marca 2018 Olać ten wyjazd zrobimy takich wyjazdów wiele... tylko bez noclegu... trasy znam... stasiu z pajdą nas oprowadza po katosach na pyrzowice... miszka po parocanach... tras jest mnóstwo... rowery są nic tylko śmigać... jak dystans bedzie max 100 km to i moja chętna bo takie trasy zemna zaliczala ale wiecej nie ma szans Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka 100 km oszalales ja nie wiem czy dojade ta trasę w maju ja mam problem z przejechaniem z Pyskowice do Gliwic a ty mi mówisz o 100kmWysłane z mojego LG-M700 przy użyciu Tapatalka
tomaszstn Opublikowano 3 Marca 2018 Opublikowano 3 Marca 2018 Ostatnio zrobiłem 10km i rzuciłem rower w krzaki, ciekawe co będzie w maju
diman Opublikowano 3 Marca 2018 Opublikowano 3 Marca 2018 Ostatnio zrobiłem 10km i rzuciłem rower w krzaki, ciekawe co będzie w maju Musisz potrenowac i będzie git dasz radę
Mario22 Opublikowano 3 Marca 2018 Opublikowano 3 Marca 2018 Trasa w maju będzie uniwersalna... ale poza rowerami potrzebne wam dupsko przyzwyczajone do siodełka... [emoji6]Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
tomaszstn Opublikowano 3 Marca 2018 Opublikowano 3 Marca 2018 Nie ma czasu, do maja pewnie zimno będzie
Rekomendowane odpowiedzi