diman Opublikowano 1 Marca 2018 Opublikowano 1 Marca 2018 I mogę Wam tylko zdradzić że mamy ustalone że jest troche km lasami jest i sporo asfaltu - a najtrudniejszy odcinek to będzie podjazd pod kubalonke :grin: Do ogarnięcia trochę czasu jeszcze zostało to się potrenuje [emoji39]
Mario22 Opublikowano 1 Marca 2018 Opublikowano 1 Marca 2018 He he może biegnąc bez różnicy dla mnie ciekawe jak dla niego[emoji16]Miszka jest chętny na rower tylko trzeba mu dać znać... Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
Mario22 Opublikowano 1 Marca 2018 Opublikowano 1 Marca 2018 Trasę nam młody ułoży to pewnie tak się to skończy i będzie oczywiście cały czas z górki [emoji16]Będzie jak zawsze... [emoji6] wkoncu sami sportowcy jadą... Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
walada1987 Opublikowano 1 Marca 2018 Opublikowano 1 Marca 2018 Miszka jest chętny na rower tylko trzeba mu dać znać... Wysłane z mojego G3112 przy użyciu TapatalkaJuż dostał smsWysłane z mojego LG-M700 przy użyciu Tapatalka
miron78 Opublikowano 1 Marca 2018 Autor Opublikowano 1 Marca 2018 Stasiu ogarnie busa i przywiezie cały tamten region z rowerami
diman Opublikowano 1 Marca 2018 Opublikowano 1 Marca 2018 Jeb z dzidy Miszka został zbombardowany sms'ami
miron78 Opublikowano 1 Marca 2018 Autor Opublikowano 1 Marca 2018 JA pisałem do Tomiego - też pewnie pojedzie
walada1987 Opublikowano 1 Marca 2018 Opublikowano 1 Marca 2018 A do savesa ktoś pisalWysłane z mojego LG-M700 przy użyciu Tapatalka
miron78 Opublikowano 1 Marca 2018 Autor Opublikowano 1 Marca 2018 Tan nasz termin to akurat dzień matki ale to chyba nie jest wielki problem co ? W końcu to jak prezent od nas - zostawiamy nasze żony z ich dziećmi żeby mogły się dniu matki nimi nacieszyć
stanley Opublikowano 1 Marca 2018 Opublikowano 1 Marca 2018 A do savesa ktoś pisalWysłane z mojego LG-M700 przy użyciu Tapatalka Drużyna CCC trenuje gdzieś wtedy w Hiszpanii
Mario22 Opublikowano 1 Marca 2018 Opublikowano 1 Marca 2018 Pucek.. ty se zalatw rower i tak ustalimy trase że możesz sie kulnać z rybnika na rudy to masz kawałek i spotkamy się w skansenie kolejki wąskotorowejWysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
stanley Opublikowano 1 Marca 2018 Opublikowano 1 Marca 2018 Tan nasz termin to akurat dzień matki ale to chyba nie jest wielki problem co ? W końcu to jak prezent od nas - zostawiamy nasze żony z ich dziećmi żeby mogły się dniu matki nimi nacieszyć DokładnieZostawię rodzinie 20 zl żeby się nie nudzili
miron78 Opublikowano 1 Marca 2018 Autor Opublikowano 1 Marca 2018 Jak na tydzień przed wszyscy nowi zaczną rowery organizować to w decathlonie rowrów zabraknie
walada1987 Opublikowano 1 Marca 2018 Opublikowano 1 Marca 2018 Drużyna CCC trenuje gdzieś wtedy w Hiszpanii [emoji6]TznWysłane z mojego LG-M700 przy użyciu Tapatalka
diman Opublikowano 1 Marca 2018 Opublikowano 1 Marca 2018 TznWysłane z mojego LG-M700 przy użyciu TapatalkaChodzi o to, że Seves rowerem jeździ zawodowo i stąd taka lokalizacja
walada1987 Opublikowano 1 Marca 2018 Opublikowano 1 Marca 2018 A ok.Wysłane z mojego LG-M700 przy użyciu Tapatalka
Pucek Opublikowano 1 Marca 2018 Opublikowano 1 Marca 2018 14 minut temu, Mario22 napisał: Pucek.. ty se zalatw rower i tak ustalimy trase że możesz sie kulnać z rybnika na rudy to masz kawałek i spotkamy się w skansenie kolejki wąskotorowej Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka Jadę na rowerze z Knurowa. Zastanawia mnie jedno, dlaczego mnie jeszcze nie ma na liście???
miron78 Opublikowano 1 Marca 2018 Autor Opublikowano 1 Marca 2018 (edytowane) przepraszam - i szacun jak chodzi o decyzje Jestem z Was dumny Czuć że klub żyje Edytowane 1 Marca 2018 przez miron78
miron78 Opublikowano 1 Marca 2018 Autor Opublikowano 1 Marca 2018 W dniu 21.02.2018 o 22:49, miron78 napisał: Zapadła ostateczna decyzja co do Zatoru w tym roku - z racji małej ilości chętnych - odwołujemy Żeby jednak nie odbierać sobie przyjemności wspólnego poimprezowania organizujemy wypad rowerowo/samochodowy (kto jak woli) z jednym noclegiem grilem i śniadaniem. Miejscowość Szymocice ośrodek "Leśna Polana" Termin to wypad z soboty na niedzielę 26/27 maj Mamy zarezerwowane 2 domki (10-14 osób). Mamy zarezerwowane palenisko grilowe Mamy zarezerwowane niedzielne śniadanie z podaniem do domków (zimna płyta, pieczywo, kawa, herbata). Plan ogólnie jest taki że osoby jadące na rowerach spotykają się u mnie pod domem (godzina będzie podana). Tu mają Ci z dalsza możliwość bezpiecznego zostawienia samochodu i ruszamy na rowerach do miejsca imprezy Osoby jadące samochodem - jadą bezpośrednio do ośrodka i albo ktoś z nich pozabiera nam rzeczy albo je tam dowiezie ktoś inny. Tam organizujemy czas według siebie ale jako kolacje mamy zarezerwowane miejsce grillowe i ogarniamy grila we własnym zakresie. W niedziele rano mamy zorganizowane , podane do domków śniadanie i maksymalnie do 12.00 musimy opuścić ośrodek czyli rowerzyści na pedały, samochodziarze za kółko i wracamy. To tyle na tą chwile - jak jakieś pytania czy sygestie to pisać - myślę reszta konkretów do ustalenia bliżej terminu imprezy Zostaje kwestiia kosztów: Nocleg + miejsce grilowe z drewnem + jedzenie na grilu + śniadanie = 90zł osoba Uczestnictwo w imprezie grilowej bez noclegu - 15zł Zaliczka 40zł - do końca kwietnia Cena może być niższa o 18zł bo taki jest koszt śniadania - ale i tak coś trzeba przekąsić więc nie wiem czy zapłącenie i żeby nam podali to nie lepsza opcja niż każdy ma coś na własną rekę organizować tym bardziej że wypad częściowo rowerowy Lista chętnych: 1. Miron - rower/nocleg 2. Mario - rower/nocleg 3. Stasiu - rower/nocleg 4. Majki - rower/nocleg 5. Pajda - rower/nocleg 6. Walada - ?/nocleg 7. Tomaszu - ?/nocleg 8. Diman - rower/nocleg 9. Polkov - rower /nocleg 10. Osiek - rower/nocleg 11. Pucek - rower /nocleg
Tomi_81 Opublikowano 1 Marca 2018 Opublikowano 1 Marca 2018 Siema Wszystko tak naprawdę zależy od tego, czy będę miał sobotę roboczą wstępnie możecie mnie wpisać do końca kwietnia pewnie będę wiedział to się określę.
Rekomendowane odpowiedzi