kamilch-1984 Opublikowano 22 Lutego 2018 Opublikowano 22 Lutego 2018 Halo, halo znalazłem w końcu piękny zestaw do montażu klapy bagażnika Wiecie co ? Trochę boję się sam do tego podejść. W związku z tym mam pytanie. Czy jest jakiś magic w mazowieckim Warszawa i okolice, który mógłby ogarnąć ten temat ? PS mam namiary na dwa zestawy za ŚMIESZNE pieniążki
kamilch-1984 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2018 (edytowane) Witam. Czy może ktoś mi dokładnie opisać,zanaczyć na zdjęciach miejsca które treba zaznaczyć podcas kodowania kalpy bagażnika w audi ?Wiem jest post z tym tematem i właśnie po motażu wszystkich części i kabelków zostało mi kodowanie na którym poległem :/ Jedynym roziązaniem było odkręcenie silniczków i przyjąć porażkę na klatę :/ KODOWANIE VCDS : 19 GATEWAY --->Installation list---> 5D---> save coding Zrobiłem i zaznaczyłem 6D -elektryczną klapę. Ale komfort 46 i "bit 5 zmiana 0 na 1 " było dla mnie nie zrozumiałe patrząc na zdjęcie w poście :/ Ktoś coś ? JUŻ ROZWIĄZAŁEM SPRAWĘ KODOWANIA. JEŻELI CHODZI O PRZYCISK W DRZWIACH kierowcy,też musiałem inaczej podłączyć. Edytowane 7 Kwietnia 2018 przez kamilch-1984
Rekomendowane odpowiedzi