MemberA4 Opublikowano 27 Lutego 2018 Opublikowano 27 Lutego 2018 (edytowane) Panowie miałby ktoś możliwość wymierzenia u siebie w AVANCIE na zderzaku gdzie znajdują się oryginalnie wycięcia na końcówki wydechowe i czy z obu stron są one tak samo usytuowane ? chodzi mi o wymiary jak na foto czyli średnica półotworu(żółty kolor), jego wysokość(zielony kolor) i odległość od krawędzi do krawędzi zderzaka(czerwony kolor) fajnie by było gdyby ta odległośc od krawedzi zderzaka była w miare dokładnie zmierzona Niestety nie mam narazie możliwości zakupu takiej dokładki a na potrzeby montażu wydechu musze te wcięcia zrobic w zderzaku który ich nie posiada a wiercić otwory po przyłożeniu wydechu też odpada bo jak wiecie wydech ma regulacje i nie bedzie to wiarygodne z fabrycznymi wycięciami. Edytowane 27 Lutego 2018 przez MemberA4
MemberA4 Opublikowano 28 Lutego 2018 Autor Opublikowano 28 Lutego 2018 nikt nie jest w stanie sprawdzić? zastanawiam się jeszcze nad takim wymierzeniem bedzie to miało sens? 1
piwoszek28 Opublikowano 1 Marca 2018 Opublikowano 1 Marca 2018 Przypomnij jutro to xmierze Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka
MemberA4 Opublikowano 2 Marca 2018 Autor Opublikowano 2 Marca 2018 Temat juz ogarnięty [emoji16]Na zderzaku od tyłu są znaki z których można zrobic odnośniki jako środek otworu. Ja zrobiłem narazie średnice 45mm. Jak znajde chwilę to cyknę jakieś fotki[emoji16]Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
piwoszek28 Opublikowano 3 Marca 2018 Opublikowano 3 Marca 2018 Daj fotki Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka
MemberA4 Opublikowano 3 Marca 2018 Autor Opublikowano 3 Marca 2018 Jak nie zapomnę to dzisiaj wrzucę [emoji4]Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
MemberA4 Opublikowano 3 Marca 2018 Autor Opublikowano 3 Marca 2018 Godzinę temu, MemberA4 napisał: Jak nie zapomnę to dzisiaj wrzucę Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka taki jest efekt końcowy choć jeszcze muszę "doszlifować" brzegi otworów Taki miałem szablonik robiony na szybko cyrklem. Widać ślady jak powiększałem średnicę aby wielkość pasowała pod końcówki zaczynajac od 45mm kończąc na 58mm To są te linie od środka zderzaka które użyłem jako odnośników aby końcówki były w identycznych miejscach. Do rozwiercania używałem dremela z frezem. Na zdjęciu niby jest krzywo ale to próbne wycinki a otwory finalnie były rozwiercone według szablonika
dekiel 13 Opublikowano 24 Lutego 2019 Opublikowano 24 Lutego 2019 Przecież jest w profilu po lewej jak byk AWX .
dekiel 13 Opublikowano 16 Maja 2022 Opublikowano 16 Maja 2022 Teraz Mateusz przydałoby sie pomalować cały dyfuzor w czarny mat , ten pas niebieski nie widzi mi sie. Końcówki jakiej średnicy docelowo , 90 mm ?
Ivanek Opublikowano 17 Maja 2022 Opublikowano 17 Maja 2022 6 godzin temu, dekiel 13 napisał: Końcówki jakiej średnicy docelowo , 90 mm ? Tak 90
Rekomendowane odpowiedzi