Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] lift w 15 minut

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam nareszcie i mówcie co chcecie ale soczewki (sonar) nie mogą się równać z ori lampai a te przejrzyste szkła to jest dla mnie to co mi potrzeba

Opublikowano

no

Opublikowano
  • Autor

392131b5be386f90.jpg

b5b829c2315d2ca7.jpg

e8ca8f7e3c3f2f7d.jpg

34859d1b0ccfdea6.jpg

1ca5bf6a890ce2dd.jpg

I oto chodzi

Opublikowano

jak choinka na swieta... :no: no ale jak kto woli

Opublikowano

a gdzie kupiłeś te B5/8 ori LEDy?

:polew: :polew: :polew:

Jak nie masz Hid-ów to zapowiada się niezła poraszka w nocy, a jak włożysz Hid-y to koledzy z sekcji ruchu drogowego zabiorą ci dowód :decayed: i znowu poraszka :tongue4: Ciekawe czy te lampy spełniają wszystkie normy?

Opublikowano

Jak nie masz Hid-ów to zapowiada się niezła poraszka w nocy, a jak włożysz Hid-y to koledzy z sekcji ruchu drogowego zabiorą ci dowód :decayed: i znowu poraszka :tongue4: Ciekawe czy te lampy spełniają wszystkie normy?

ocząśnij się chłopie :angry:, za co mają mu zabrac dowod, za xenon w soczewce. Jedynie przez przeglad nie przejdzie bez sprysków, ale to to najmniejszy pikuś

Opublikowano

lampki dayline z allegro za 900 zł ?

sądziłem że będą lepiej wyglądać :((

moim zdaniem ładniej wyglądają ringi fk i kosztują 560 za komplet

Opublikowano

lampki dayline z allegro za 900 zł ?

sądziłem że będą lepiej wyglądać :((

moim zdaniem ładniej wyglądają ringi fk i kosztują 560 za komplet

Witam ringi fk bardziej pasują do B5 niż te co kolega zapodał, ale i tak gratulacje za pomysł i chęci :good: Pozdrawiam.

Opublikowano

ocząśnij się chłopie :angry:, za co mają mu zabrac dowod, za xenon w soczewce. Jedynie przez przeglad nie przejdzie bez sprysków, ale to to najmniejszy pikuś

nex widze że w temacie jesteś mało kumaty :decayed: ! Kolega Ma4ciek miał już przeprawe z drogówką za hid-y w zespolonych Depo i to nie jedyny przypadek o którym słyszałem.

Opublikowano

Po pierwsze pisze sie "otrząśnij" , a tak poza tym , za brak sprysków na badaniu nic mu nie zrobią , nawet nie musza wiedziec ze ma xenon , bo i skąd mają to wiedzieć , jesli sam im nie powie. ja przechodze przegląd bez sprysków na spokojnie.

Problem z lampami firmy SONAR nie istnieje pomiędzy świtem a zmierzchem , później jest już gorzej bo poprostu słabo świecą te lampy i tyle , jest to wiadomo od x lat.

Reasumując , Sonary można założyć ale trzeba spełnić któryś z poniższych warunków :

1. Jeździc tylko w dzień

lub

2. jeżdzic na północy Norwegii tylko podczas dnia polarnego i to też trzba sie poruszać bardzo ostrożnie bo wtedy nie jest cały czas całkiem jasno , tylko tak szarawo.

kolego MPS po dacie i godzinie umieszczenia postu wnioskuję ze przejechałeś sie na tych lampach po zmierzchu ??? i jak wrażenia ??? tylko nie interesuje mnie jazda po mieście przy latarniach lecz wyjazd gdzieś w szczere pole...[br]Dopisany: 07 Luty 2009, 08:50_________________________________________________

no

Sokolnh ale "podbiłeś" chłopakowi :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Potwierdzam, w Rzeszowie jest wielka akcja anty-xenonowa, na ori lampach ma się większe szanse a sonary to czeszą nawet i bez xenonu

Opublikowano

na allegro prezentowały się ciekawiej :tongue4: na samochodzie to już gust właściciela...

Opublikowano

box to zło

sonar to zło[br]Dopisany: 07 Luty 2009, 10:11_________________________________________________ja kupiłem ori nowe xenony nie uzywane do a4 kompletne oczywiscie valeo

wiec moga mi policjanci :banan1::yeah:

Opublikowano

A ja uważam że auto wygląda lepiej :cool1: :slina:tylko czy świeci lepiej[br]Dopisany: 07 Luty 2009, 10:26_________________________________________________A ja uważam że auto wygląda lepiej cool1 :slina:tylko czy świeci lepiej

Opublikowano

za brak sprysków na badaniu nic mu nie zrobią , nawet nie musza wiedziec ze ma xenon , bo i skąd mają to wiedzieć , jesli sam im nie powie. ja przechodze przegląd bez sprysków na spokojnie.

chłopcze

1. za brak sprysków z xenonem nie przejdzie badania technicznego.

2. "nawet nie musza wiedziec że ma xenon, bo i skąd mają to wiedzieć , jesli sam im nie powie" :polew: :polew:. Jeśli będzie zmieniał żarówki przed badaniem to owszem, chyba że uważasz że koleś który dokonuje badania jest na tyle tępy że nie odroznia światła xenonu od zwykłej żarówki :good:

3. Ty przechodzisz bez problemu to miło, każdy ma jakiś warsztat gdzie ma znajomych i tam dokonuje przeglądów, ale jeśli ktoś nie ma to przeglądu nie przejdzie.

Nie wiem czy słyszałeś, ale w Krakowie ostatnio była akcja na stacje diagnostyczną na która jeżdze na ul Witkowickiej, niebiescy stanęli kilkadziesiąt metrów za zakrętem i zatrzymywali każdego kto wyjeżdzał ze stacji kontroli z niefabrycznym xenonem. Wlasciciel stacji mial problemy i dostał kare grzywna w duzej kwocie, wiecej nic nie wiem na ten temat.

Jesli ktoś ma zespolone depo czy też normalne lampy soczewkowe bez zadnych wydziwianych postojowek niebieskich i spryski + regulacja elektryczna, to policja, ani panowie na przegladzie nie maja prawa sie przyczepic.

Opublikowano

aha zapomniałem dodać ze załozyłem sobie spryskiwacze reflektorów

Opublikowano

chłopcze

W ten sposób odnos sie do swoich kolegów spod bloku a nie do mnie. to raz

Jeśli będzie zmieniał żarówki przed badaniem to owszem,

Widzisz , mozna pomyśleć ??? to nie boli , 15 minut roboty i dowód podbity.

Nie wiem czy słyszałeś, ale w Krakowie ostatnio była akcja na stacje diagnostyczną na która jeżdze na ul Witkowickiej, niebiescy stanęli kilkadziesiąt metrów za zakrętem i zatrzymywali każdego kto wyjeżdzał ze stacji kontroli z niefabrycznym xenonem.

Jesli ktoś ma zespolone depo czy też normalne lampy soczewkowe bez zadnych wydziwianych postojowek niebieskich i spryski + regulacja elektryczna, to policja, ani panowie na przegladzie nie maja prawa sie przyczepic.

strasznie sie policja musi u was nudzić , ciekawe ilu złapali przez cały dzień. widze że u was wszyscy nagminnie na hidach jeżdża , nieźle.Popatrz , bo ja jeżdze po ulicach i kilka razy dziennie zdarza mi sie kogoś zobaczyć z ewidentnie zamontowanym hidem w aucie no i do tego jeszcze w lampach typu Sonar , FK , i pomyśl sobie jaki odsetek z tych osób robi akurat w tym dniu badanie techniczne , to ci dopiero zagadka.

Może jeden sie trafi a może i nie , i myslisz ze Policja bedzie stała cały dzien za zakretem żeby tego delikwenta cupnąć ???

Coś ściemniasz.

Tak to sobie wydedukowałem :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

słuchaj, nie będe z Tobą polemizował więcej i nie zaśmiecaj już tego wątku.

Opublikowano

Ciekawe na jakiej podstawie prawnej zatrzymywali za brak spryskow :)