Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] lift w 15 minut

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Te nowe lampy z ledami w B5 to porazka na całej linii :thumbdown:

dokładnie , szkoda ze autor nie wkleił żadnych fotek w nocy jak świecą :gwizdanie:

Opublikowano

Zgadzam się odnośnie lamp. Wogóle nie pasuje do sylwetki B5 :thumbdown: Takie świecidełka z przodu :sick3:

Opublikowano

poczekajmy az sie sciemni i moze autor watku ''oswieci'' nas wygladem w nocy... :wink4:

Opublikowano

dokładnie , szkoda ze autor nie wkleił żadnych fotek w nocy jak świecą :gwizdanie:

ktoś juz kiedyś wklejał fotki nocą , i straszna porażka , a ledy tez świeciły nie jak prawdziwe ledy tylko żarówki W5W

Opublikowano

do b5 lampki z s4 bądz co bądz ori zespolone ale troche to roboty z tym jest i to cięcie błotników.... lampeczki dzielone z s4 fk ładnie dopasować do tego hid i robi się przyjemnie. A jak sie walnie zderzak od eski ze spryskami + grill to juz sok z c**y :notworthy:

Opublikowano

Całe szczęście, że tego nie zamówiłem :notworthy:

jeszcze za 900zł :shocked: rzeczywiście na aukcji prezentują się lepiej ale na aucie :confused4:

Opublikowano

Całe szczęście, że tego nie zamówiłem :notworthy:

jeszcze za 900zł :shocked: rzeczywiście na aukcji prezentują się lepiej ale na aucie :confused4:

Wogóle większość produktów Sonara wygląda tylko na aukcji :polew:

Opublikowano

właśnie to jest ból , bo wywalić 1000 w bagno to tez troche lipa , zeby chociaż jeszcze swieciło....

Opublikowano

właśnie to jest ból , bo wywalić 1000 w bagno to tez troche lipa , zeby chociaż jeszcze swieciło....

A to ani świeci ani wygląda na samochodzie :tongue4:

Opublikowano

jak sie chłopakowi podobaja to niech zakłada, moje ringi tez nie wzbudzały zachwytu , kupowałem je dlatego bo chciałem czarne lampy , odpiąłem ringi od zasilania i teraz sa to normalne lampy soczewkowe , pali sie tylko soczewka i ładnie to wygląda , przynajmniej mi sie tak wydaje

Opublikowano

Tylko że cena tych Sonarów nie jest ani trochę adekwatna do ich jakości. Dlatego szkoda się w to pchać, nawet jak komuś się bardzo podoba.

Opublikowano

całe szczęście że ich nie kupiłem . a przymierzałem się do tego na aukcji wyglądają ciekawie ale po zdjęciach kolegi są :shocked:

Opublikowano

jak sie chłopakowi podobaja to niech zakłada, moje ringi tez nie wzbudzały zachwytu , kupowałem je dlatego bo chciałem czarne lampy , odpiąłem ringi od zasilania i teraz sa to normalne lampy soczewkowe , pali sie tylko soczewka i ładnie to wygląda , przynajmniej mi sie tak wydaje

To nie masz postojówek?

Opublikowano

...w tym watku jest zdjecie w nocy tych lampek,jakby ktos chcial zobaczyc,jak to wyglada-tamten watek zostal zamkniety i z tym powinno byc to samo...Panowie,temat byl przerabiany kilkakrotnie,zacznijmy odsylac do watkow,bo za duzo na forum o tych lampach...-to taka moja skromna prosba do Wszystkich... :wink4: tu jest link

http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_przednie_lampy_led_w_b6-t36226.45.html