variocustoms Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Dzięki, oczywiście możemy się spotkać i pogadać na ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Dostalem nr tlf do laweciarza wiec moglem go dzisiaj "sledzic" Zrobilem kilka zdjec po zdjeciu z lawety.. Teraz tylko kilka modyfikacji u dealera. Autko do odebrania w czwartek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 graty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 KOX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soolek Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Eeeee, nic specjalnego Just kiddin' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 o madafaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobi_one Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 fajna B8 sie zapowiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Dzisiaj widziałem ale w sedanie B8 3.0 TDI S-line wyglądało o niebo lepiej od standardu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Dzisiaj widziałem ale w sedanie B8 3.0 TDI S-line wyglądało o niebo lepiej od standardu Czarna? Mam z taka fajne zdjecie w dzien slubu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Czarny metalic ew. granat metalic, widziałem podwójny wydech i inny dyfuzor w tylnym zderzaku, fele chyba 18'' i lekka gleba. Coraz więcej B8ek widać na drogach ale przeważnie w wersji podstawowej przynajmniej z zewnątrz. Raz widziałem bialego Avanta, kawał fury to chyba jeden z lepszych kolorów jak na te czasy do tego modelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elberoth Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Super felgi. To 19" ? Kolor też extra. Sam żałuję, że nie zamówiłem Ibis White. Ja bym teraz cały dach walnął na czarno. Super to wygląda na białych autach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 spyfoto własnego auta szkoda, że grilla czarnego jeszcze nie robią ale dach panorama fajny czarny dach w białym aucie to mega np w białym E93 M3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Super felgi. To 19" ? Kolor też extra. Sam żałuję, że nie zamówiłem Ibis White. Ja bym teraz cały dach walnął na czarno. Super to wygląda na białych autach. Tak 19" z 255/35 i zalapalem sie na gumki Brigestone Potenza.. Pierwszy raz w zyciu mam tak jasny samochod. Mam nadzieje ze za jakies 2-3 lata ten kolor bedzie sie dalej ladnie prezentowal.. Myslalem o dachu na czarno. W sobote jade do mojego lakiernika ktory bierze fele do lakierowania. Pogadam z nim o dachu. Musze sobie najpierw jakas przymiarke w fotoshopie zalatwic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elberoth Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Dzisiaj widziałem nową Ibizę w kolorze pomarańczowym z firmowym czarnym dachem. za***iście się prezentowała. Czarny dach schodzi na mainstream :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Poszukam starego kontaktu, kiedyś jak handlowałem Folia-Tec'em to miałem super gostka od przyciemniania, ew. mam z 3 awaryjne namiary w Poznaniu. Daj mi z 2 dni to wkleję namiary na firmy. Znasz moze firme solarwind.com.pl ? Sycowska 13? Dzwonilem i rozmawialem z wlascicielem o przyciemnianiu i wyglada na to ze zna sie na tym co robi.. Moze ktos polecic ta firme?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Firma mi nie znana Z tych co znam to jedna jest na ul. Smolnej, druga na Szepankowie a trzecia na Smochowicach, ta ze smolnej dla Auto Premium chyba nowe auta cały czas okleja, ze Szczepankowa kładli kumplowi w Q7 i było ok a ze Smochowic to stara firma z tradycjami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArkadiuS Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 furmanka bajka. Masz ją już na stanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Umowilem sie na Sycowskiej 13. Bede mial troche luzu w robocie w poniedzialek to podzwonie po innych firmach jeszcze... Autko odebrane w czwartek wieczorkiem. Normalka u Norwegow ze jak przyjechalismy na umowiona godzine to niunia nie byla jeszcze gotowa.. Ale spoko ja i zonka mielismy czas wiec poprosilem sprzedawce o jakies autko do jazdy bo nie chcialo mi sie tam czekac.. Bardzo milo z jego strony bo moglismy sobie wybrac autko z salonu, ktore bylo juz jezdzone. Moja pani wybrala A5 3.0TDI w manualu A tu minka zonki po malej przejazdzce. Powiedziala mi ze nie moge miec takiego auta w Norwegii bo albo mi zabiora prawko albo trafie za kratki. Dla tych ktorzy nie sa w temacie, Norwegia ma najwieksze mandaty w Europie i za wykroczenia typu predkosc idzie sie za kratki Tu juz po zmianie grilla i umyciu.. Walizeczka AutoGlym do pakietu Lifeshine: Ulubiony bajerek mojej zony: Fotele jak dla mnie bajka, dla zony za twarde Ktos mi licznik przekrecil Kilka random fotek: I pod domem: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Niezłe foto story, jak będziesz w Poznaniu to daj znać oblukam furkę na żywca Ślicznotka w Avancie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 fura fotele malinka, fele bajka szkoda, że z tyłu nie ma oznaczenia quattro...tak troszkę goło dupka wygląda sejczento na drajwłeju wymiata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi