Pablo1809 Opublikowano 13 Marca 2018 Opublikowano 13 Marca 2018 (edytowane) Witam Forumowiczów! Po ponad 9 latach od zakupu A4 i rejestracji na Forum, nabrałem w końcu odwagi i chęci, żeby wprowadzić kilka głębszych modyfikacji. Przy okazji w końcu doprowadzę autko do ładu Samochód z 1995 roku. Silnik 1,9 TDI (90 KM) Wyposażenie szału na Was nie zrobi: 2 x AirBag wspomaganie elektryczne i podgrzewane lusterka centralny zamek szyberdach ABS Kilka drobnych modów już za mną. Jednak przez tyle lat nie zrobiłem zbyt wiele. Czekają nie jeszcze „grubsze” modyfikacje, ale to musi poczekać na ładniejszą pogodę i lepsze warunki. W końcu przed blokiem nie da rady wszystkiego zrobić... Mody zewnętrzne: - ramki klubowe - ZROBIONE - zmiana pomarańczowych kierunkowskazów na białe - ZROBIONE - duże prawe lusterko - KUPIONE, CZEKA NA ZAŁOŻENIE - lusterka w kolorze nadwozia - klamki w kolorze nadwozia - reflektory soczewkowe na przód - halogeny w zderzak - lampy tylne po drugim lifcie - KUPIONE, CZEKAJĄ NA ZAŁOŻENIE - dokładki i progi w kolorze nadwozia Mody wewnętrzne: - uchwyt na kubek w konsoli - ZROBIONE - podłokietnik - ZROBIONE - obszycie kierownicy - ZROBIONE - schowek na okulary w miejsce rączki podsufitki - ZROBIONE - uchwyt na kubki w tunel - KUPIONY, CZEKA NA ZAŁOŻENIE - kierownica trójramienna - podświetlane kratki Elektryka: - termometr w liczniku - ZROBIONE - lampka podsufitki z A3 - ZROBIONE - oświetlenie w tylnych słupkach - ZROBIONE - oświetlenie kabiny, bagażnika, postojowe i pozycyjne LED - ZROBIONE - 3 stop - ZROBIONE - przekaźnik 99 - ZROBIONE - elektryczne szyby x 4 - tempomat - KUPIONY, CZEKA NA ZAŁOŻENIE - PDC i/lub kamera cofania - miękkie kierunkowskazy - słoneczko kierowcy z wyświetlaczem do kamery i navi Komora silnika - podszybie z lifta - ZROBIONE - osłona filtra powietrza VR5 - KUPIONA, CZEKA NA ZAŁOŻENIE - osłona na wspomaganie - KUPIONA, CZEKA NA ZAŁOŻENIE (ale najpierw trzeba ją odrobinę zmodyfikować) - pokrywa silnika z A6 Trudno przewidzieć co mi jeszcze przyjdzie do głowy. Może ktoś z Was podda mi nowy pomysł. Czas pokaże... Edytowane 15 Marca 2018 przez Pablo1809
Arek8888 Opublikowano 13 Marca 2018 Opublikowano 13 Marca 2018 Bardzo fajne mody Ja zrobiłem u siebie podświetlane kratki nawiewów z polifta, polecam je każdemu, bo bardzo odmładza wnętrze. Dodatkowo grill poliftowy, bo też robi robotę.
Pablo1809 Opublikowano 15 Marca 2018 Autor Opublikowano 15 Marca 2018 Nad kratkami się właśnie zastanawiam. Mod chyba nie jest bardzo skomplikowany, więc może sobie poradzę. W każdym razie dopisałem do listy.
Rekomendowane odpowiedzi