simon__75 Opublikowano 15 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2023 (edytowane) Podpowie ktoś jak to zaktualizować w nawigacji ? Jakie pliki na karcie powinny być ? MHI2_ER_AUG22_K3344_MU1438 firmware - MIB-Helper.com MIB-HELPER.COM Check VAG Infotainment System details PIO dostępne są z 2023-02 Europe (12.1 MB ↓) Jest filmik, ale dla VW Tu jest wiecej info: Edytowane 15 Czerwca 2023 przez simon__75 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 15 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2023 (edytowane) Co Ty chcesz instalować softa czy POIs? Bo wrzuciłeś link do softa a piszesz w dziale POIs. Nie mieszajmy wszystkiego do kupy. Edytowane 15 Czerwca 2023 przez Muskel1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon__75 Opublikowano 15 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2023 25 minut temu, Muskel1 napisał(a): Co Ty chcesz instalować softa czy POIs? Bo wrzuciłeś link do softa a piszesz w dziale POIs. Nie mieszajmy wszystkiego do kupy. O POI pytalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 15 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2023 Takie dwa pliki musisz mieć w głównym katalogu na karcie SD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon__75 Opublikowano 28 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2023 Jak często "publikowane są" aktualizacje POI ? W ostatnim czasie na A4 "aktywowano" odcinkowy pomiar prędkości....Da się ten punkt jakoś ręcznie dodać do map? A może jakoś zaktualizować POI ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaned84 Opublikowano 5 Marca Udostępnij Opublikowano 5 Marca (edytowane) Jest grupa na telegramie, która aktualizuje to bodajże raz w miesiącu. Jak pojawia się aktualizacja to ją ściągasz na kompa/telefon, ładujesz na usb/kartę pamięci wrzucasz w nawigację i tyle. Edytowane 5 Marca przez kaned84 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jari1234567 Opublikowano 21 Marca Udostępnij Opublikowano 21 Marca Witajcie. Szukam aktualnych POI do malej nawigacji Delphi MHS2. Szukam, szukam i nie mogę na nic trafić. Znalazłem sporo do innych wersji Navi Audi ale do mojej nie mogę znaleźć!! Mapki mam aktualne z 2024 - link do niej podałem na tym forum. Za pomoc - dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz19tdi Opublikowano 23 Lipca Udostępnij Opublikowano 23 Lipca znalazłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jari1234567 Opublikowano 9 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia (edytowane) W dniu 23.07.2024 o 20:37, lukasz19tdi napisał(a): znalazłeś? Tu masz z czerwca. https://www.digital-eliteboard.com/threads/blitzerdaten-stationar-mobil-europa-von-poi-base-mmi-touch-4g-mmi-navigation-plus.490581/page-5 Edytowane 9 Sierpnia przez Jari1234567 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi