Toskańczyk Opublikowano 19 Marca 2018 Opublikowano 19 Marca 2018 Mam taki problem, mam auto przestawione na tryb skandynawski czyli zapalanie świateł po zapłonie, ostatnio ze zwykłych lamp przeszedłem na przerabiane Bixy i pojawił się problem, gdy odpalam auto z włącznikiem świateł ustawionym na 0 to Ksenony mrugają, powiedzmy że przez 20-30 sekund, jeśli ustawie włącznik normalnie na światła mijania to palniki świecą normalnie. Ktoś wie od czego powinienem zacząć sprawdzanie?
GreGoriO Opublikowano 20 Marca 2018 Opublikowano 20 Marca 2018 Kodowanie?z mieniłeś na ksenon?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Toskańczyk Opublikowano 20 Marca 2018 Autor Opublikowano 20 Marca 2018 Nie, nic nie zmieniałem, mam same lampy bez sprysków i samopoziomu, Tak naprawdę to muszę się upewnić czy mam tryb skandynawski ustawiony vagiem czy może poprzedni właściciel kabelki przepinał
GreGoriO Opublikowano 20 Marca 2018 Opublikowano 20 Marca 2018 A może uszkodzony/zły przełącznik. Zmien kodowanie na ksenon. Powinno pomóc. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi