Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Nowe fotki+filmik na pierwszej stronie.??.zmiana na a6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak sie nazywa ta felga , model ?

pozdr

Proszę http://moto.allegro.pl/item636795425_18_evo_black_5x112_mega_wypas_polerowane.html

Co do felunku to bardzo dobrze wybrałeś, ten model super wygląda w B6 sedanie :naughty::good:

P.s - Fotki z nowym felunkiem daj sobie do 1 posta :wink4:

Ta felga wcale nie jest taka fajna i ladna.. :gwizdanie: :decayed:

No nie przesadzaj nie jest zła :decayed:

Opublikowano

widze, ze kolejny naglik ;)

mam nadzieje, ze za niedlugo tez wstawie fotki swojej przyszlej "kobiety"... ;)

Opublikowano

YKK'u - fela rzeczywiście straszna, okropna, niczym normalnie mili panowie z twojego avka :polew: :> (stawiasz flaszkę, tylko ciiii) EOT

Tak już poważnie, to ta MAM7, jak każda fela, nie do każdego auta i koloru pasuje. Do waszych akurat wygląda miodzio :good:

Furka ogólnie nabrała koloru na nowych kapciochach :>

Opublikowano
  • Autor

dziekuje panowie...fakt kapec fajny ale nie na kazdej furce dobrze bedzie wygladac...no i oczywiscie gusta i sa gusciki....nastepne fotki wrzuce jak pomaluje dokladki...bede staral sie na biezaco cykac fotki....tylko teraz nie wiem czy bawic sie w malowanie dokladek czy moze jakis bodykit s4????/

Opublikowano

jeśli masz fundusze to kituj w s4 look :kox: :kox: i akurat sobie pomalujesz jak potrzeba :cool1:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

a tak wogole to mnie korci wirusik jakis zapodac ale nie zanam zadnych fachowcow w okolicy kwasny

Opublikowano

eee nie pogada furka spoko :cool1:

Londyn wita Londyn :>

:hi:

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

panowie pytanko ostatnio mam okazje sciemnic szybki za nieduze pienazki ale nie jestem pewien czy nie ograniczy mi to troszke widocznosci szczegolnie w zime??? Wirusik dopiero bedzie na wiosne....ale teraz po glowie chodzi mi po glowie zmiana radia na rns-e bo orginal pomimo tego ze mam juz podlaczona tube i wzmacniacz szalu nie kreci......nie ma ktos moze na sprzedarz??? a jak nie to moze jakies namiary???

Opublikowano

panowie pytanko ostatnio mam okazje sciemnic szybki za nieduze pienazki ale nie jestem pewien czy nie ograniczy mi to troszke widocznosci szczegolnie w zime???

Domyslam się że chodzi Ci o sciemnienie takze przednich bocznych szyb..

wiec widocznosc wydaje mi sie zalezy najbardziej od tego jaka folie przykleisz.. jesli mowimy w ogole o sciemnianiu folią.. ja mam u siebie w Ałdiku z przodu folie 25% tył natomiast 35% i naprawde w obu przypadkach przejzystosc od srodka jest bardzo dobra.. wiadomo ze Misiaczkom tego nie przretłumaczysz.. ale o to ze nie bedziesz nic widzial nie masz sie co martwic..

Opublikowano

A stare felgi jeszcze masz ? Może jeszcze nie sprzedałeś ?

Bo na przyszły rok na zime bym wziął :gwizdanie:

Opublikowano

A stare felgi jeszcze masz ? Może jeszcze nie sprzedałeś ?

Bo na przyszły rok na zime bym wziął :gwizdanie:

Dobre :polew: ma Ci trzymać felgi rok :naughty: a za rok zmienisz zdanie :decayed:

Opublikowano

Nie trzymać :polew:

Tylko bym wziął i miał na przyszły rok na zime bo nosze sie z zamianą zimowych stalówek na alu.

Jeśli cena okazyjna by była oczywiście.

Opublikowano

Nie trzymać :polew:

Tylko bym wziął i miał na przyszły rok na zime bo nosze sie z zamianą zimowych stalówek na alu.

Jeśli cena okazyjna by była oczywiście.

To tak mi mów :decayed:

Opublikowano

Witam zawieche masz twardsza i nizsza gdyz posiadasz wersje sport rozni sie od zwyklej zawiecha fotelami i kiera 3 ramienna. Pzdr

ladny egzemplarz, pogratulować, z tym radiem i obniżonym klimatronikiem to aż sie prosi wrzucic RNS-E, mialbys o polowe mniej roboty niz zaczynajac od zera (czyt. zwyklego concerta 1din). pozdr.

o tym tez myslalem zmieniarke mam wbudowana w radiu,czy mozliwe jest ze mam zawieszenie s line czy wszystkie tak nisko siedza niebardzo wiem jak to sprawdzic,poprzedni wlasciciel <ja jestem2> raczej nic nie kombinowal...to zawieszenie musi byc fabryczne.....moze jak wsadze wieksze flele <18> to nie bede musial obizac bo moja poprzedna a4 b5 na 18 wygladala jak traktor i bez krótszych sprezyn sie nie obylo....dobrze by bylo bo narazie jestem splukany po tym jak ja kupilem ale feleczki az sie prosza zalozyc jak najszybciej:) :kox:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

stare felgi z oponami opchnalem za grosze!! :confused4: <100£> :kwasny:[br]Dopisany: 17 Listopad 2009, 20:02_________________________________________________Juz pewne ze dzidzia zostanie zarazona....22 grudnia jestem umowiony na wirusik u rogala i napewno wkleje wykresik.....Ile koników moge sie spodziewac po wyjezdzie od rogallotiego???

Opublikowano

stare felgi z oponami opchnalem za grosze!! :confused4: <100£> :kwasny:[br]Dopisany: 17 Listopad 2009, 20:02_________________________________________________Juz pewne ze dzidzia zostanie zarazona....22 grudnia jestem umowiony na wirusik u rogala i napewno wkleje wykresik.....Ile koników moge sie spodziewac po wyjezdzie od rogallotiego???

ciezko teraz powiedziec... wszytko zależy od stanu silnika itd.. ale 160-170Km powinienes miec.
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

no i jest tylko teraz nie oge jezdzic bo noge skrecilem:(

38a591890fa09512m.jpg

38a591890fa09512med.jpg

Opublikowano

no i jest tylko teraz nie oge jezdzic bo noge skrecilem:(

38a591890fa09512m.jpg

38a591890fa09512med.jpg

Co to za bonus w serii masz :?: :decayed:

Opublikowano