Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Nowe fotki+filmik na pierwszej stronie.??.zmiana na a6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

No fabryka dala niezlego bonusa witek mówil ze zdazylo mu sie 156 KM w fabryce ....moj tez calkiem duzy dodatek....ale bonusik od rogala chyba najlepszy :):hi::good::cool1::naughty::kox: Warto wydac troszke grosza zeby poczuc RÓZNICE

Opublikowano

wiesz za 23 to mam dwie sztuki :)

Opublikowano
  • Autor

wiesz za 23 to mam dwie sztuki :)

???
Opublikowano

Ładna A4 :good: super siedzenia, koła tez ok, słuszny kolor :) ogólnie ładna furmanka :kox:

Ps. Skoro twój AVF tyle ma to napewno mój będzie miał podobną liczbe kucyków w seri :kox:

Opublikowano

No fabryka dala niezlego bonusa witek mówil ze zdazylo mu sie 156 KM w fabryce ....moj tez calkiem duzy dodatek....ale bonusik od rogala chyba najlepszy :):hi::good::cool1::naughty::kox: Warto wydac troszke grosza zeby poczuc RÓZNICE

może lepsze paliwko u was i dlatego taka moc :naughty: A te felgi wyglądają obłędnie z tym kolorem auta :good: Też miałem czerwone b5 a teraz granatowe b6(też szukałem czerwonej :decayed:)

Opublikowano

Ps. Skoro twój AVF tyle ma to napewno mój będzie miał podobną liczbe kucyków w seri :kox:

skąd taka pewność ? skąd wiesz że Twój silnik jest tak zdrowy i generuje taką moc ?? :naughty: :naughty:

to że AVF'y I AWX'y mają liczne bonusy w serii to naprawde nie znaczy ze kazdy bedzie mial po te ~150KM :tongue4:

oczywiscie życzę Ci tego jak najbardziej :wink4:

Ja tez przed robieniem programu mialem nadzieje ze mi minimum 140KM na hamowni wyskoczy :tongue4: niestety wyskoczylo tylko 130,5KM.. ale w nagrode uslyszalem od Rogala cos co mnie najbardziej ucieszyło- że serduszko bije jak należy :naughty: :naughty:

żeby nie robić OT Autko bardzo ładne :wink4: czekamy na jakies nowe zmiany :naughty:

Ja bym zaczął od pomalowania dokładek w kolor :cool1:

No i oczywiscie GRATULEJSZYN pięknego wykresiku i tak zdrowego "pacjenta" :kox:

Pozdrawiam.

Opublikowano
  • Autor

nastepne plany to:

-pomalowac dokladki pod kolor albo zmienic s line

-zmienic tylne lampy na led takie troszke przycemniane

-mala sciemka wszystkich szybek (cztery plus pasek na przednia)

-radio mam 2din i miejsce jest....to az korci zeby rns-e dorzucic :evil:

-pewnie jeszcze cos o czym teraz zapomnialem :rolleyes:

-jak juz to wszystko zrobie to pozostaje mi sie tylko spakowac bo mnie kobieta z domu wywali :slina:

pozdrawiam

Opublikowano

nastepne plany to:

-pomalowac dokladki pod kolor albo zmienic s line

-zmienic tylne lampy na led takie troszke przycemniane

-mala sciemka wszystkich szybek (cztery plus pasek na przednia)

-radio mam 2din i miejsce jest....to az korci zeby rns-e dorzucic :evil:

-pewnie jeszcze cos o czym teraz zapomnialem :rolleyes:

-jak juz to wszystko zrobie to pozostaje mi sie tylko spakowac bo mnie kobieta z domu wywali :slina:

pozdrawiam

Jak już masz radyjko 2DIN to nawet się nie zastanawiaj tylko rezaj RNS-E :kox: :kox:
Opublikowano

wszysko ladnie tylko szkoda ze pasazer jest kierowca ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

wszysko ladnie tylko szkoda ze pasazer jest kierowca ;)

Zawsze jak bede wracal moge przerzucic:)
Opublikowano

Kto zmieniał biegi ? Rogal czy Ty ? :polew:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

panowie nowe fotki na stronie pierwszej,zmiany wprowadzone to ciemne szybki i znak s-line....

a oto te lampki tylnie juz zamówine jak dojda to wkleje fotki ....jakie wasze zdanie???

A oto te lampki:

http://www.allegro.pl/item978106136_mega_oferta_led_diodowe_lampy_audi_a4_8e_b6_black.html

Jak dla mnie lipa, mogły by pasować do ciemnego auta. Jedyne ledy jakie uważam to te co ma Adamoo :kox:

Opublikowano

Fajnie się auto prezentuje :good: A folia ściemniająca jaka? Ta najciemniejsza, przez którą nic nie widać pod światło (chyba 95% ściemy ma), czy ta druga w kolejności, 75% ?

A co do LEDów to czekam na foty, powinno być ok.

Opublikowano
  • Autor

panowie nowe fotki na stronie pierwszej,zmiany wprowadzone to ciemne szybki i znak s-line....

a oto te lampki tylnie juz zamówine jak dojda to wkleje fotki ....jakie wasze zdanie???

A oto te lampki:

http://www.allegro.pl/item978106136_mega_oferta_led_diodowe_lampy_audi_a4_8e_b6_black.html

Jak dla mnie lipa, mogły by pasować do ciemnego auta. Jedyne ledy jakie uważam to te co ma Adamoo :kox:

Fajnie się auto prezentuje :good: A folia ściemniająca jaka? Ta najciemniejsza, przez którą nic nie widać pod światło (chyba 95% ściemy ma), czy ta druga w kolejności, 75% ?

A co do LEDów to czekam na foty, powinno być ok.

sa gusta i gusciki :decayed: zdiecia wkleje jak tylko dojda...z tylu sciema na maxa tzw 'limo' przednie jasniejsze profesjonalnie sciemnione przez firme folia 3M z dozywotnia gwarancja...widocznosc jak dla mnie ciagle bardzo dobra po stronie pasazera i kierowcy z tylu troszke gorzej ale ja tam nie jezdze :kox: tylko zadziej trzeba sie nauczyc z lusterka wewnetrzenego kozystac bo w nocy za duzo nie widac :gwizdanie:
Opublikowano

Kolor podobny więc daje obraz tego jak mniej więcej będą te lampy wyglądały:

wwwa4modscom2010332043j.th.png

wwwa4modscom2010332041.th.png

Dla mnie kox :good: Jak zamontujesz to wklejaj fotki jak najszybciej :>

Opublikowano

michas dawaj na spota! naprawimy ci kierownice :naughty:

Opublikowano

Zdrowa motorownia. 150KM rzadko się zdarza. Momencik też ładny.

Ledy to zależy od gustu, ja akurat preferuje mody z wyższego modelu bądź s-line. Innych nie akceptuje.

Coś jak Bart-S z naszego forum lub Miro z a3-clubu.

Opublikowano

Ładny furczak ale do s-line to mu dużo brakuje :gwizdanie:

Ni zderzaka przedniego ni tylnego ni listw bocznych :naughty: ale s-line :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Ładny furczak ale do s-line to mu dużo brakuje :gwizdanie:

Ni zderzaka przedniego ni tylnego ni listw bocznych :naughty: ale s-line :decayed:

wszystko w swoim czasie :tongue4: