Artur82 Opublikowano 19 Lipca 2010 Opublikowano 19 Lipca 2010 hehe mechanika moze i mam ale Tobie bardziej chodzi o lakiernikow...to powiem tak ...lepeij trafic nie mogles osobiscie pracuje w lakierni i lakiernikow znam do bolu :gwizdanie: musialbys wczesniej powiedziec kiedy bedziesz i bym Cie ustawil
CZERWONAniunia Opublikowano 11 Września 2010 Autor Opublikowano 11 Września 2010 takie male a cieszy ...kilka szczegolikow,pomalowanie zaciskow,dywaniki,znaczek..
David Opublikowano 11 Września 2010 Opublikowano 11 Września 2010 ile placiles za dywaniki i gdzie takie kupic? podobaja mi sie
CZERWONAniunia Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2010 Dywan ile placiles za dywaniki i gdzie takie kupic? podobaja mi sie 36£ eBay [br]Dopisany: 12 Wrzesień 2010, 11:30_________________________________________________[br]Dopisany: 12 Wrzesień 2010, 20:55_________________________________________________Kilka fotek po zimowej konserwacji...
Młody_drog Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 To jest anglia, jak ja w Irlandii w zeszłym roku zapytałem o opony na zime to mi powiedzieli ze mają, ja mówie ooo a jakie, podała mi jakieś zwykłe letnie, ja mówię, że to na lato, a ona mówi no i na zimę... Irlandzką zimę...
Remik-A4 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 u mnie teraz jest +10 taka zima ps. fajna A4ka co do d*py to wymienilbym kierunki na srebrne
David Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Heh to fajnie tam macie minus ze daleko od Pl ale plus ze nie musicie walczyc ze sniegiem jak ja
CZERWONAniunia Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Opublikowano 7 Lutego 2011 PANOWIE POMOCY!!! dostalem w prezencie wskaznik doladowania turbo i pomyslalem ze to nawet dobry bajer bedzie...ale nie mam pojecia jak to ustrojstwo podlaczyc szukam juz od kilku godzin ale ciezko z jakimis instrukcjami polaczenia do tdi...moze wy wiecie jak ??? podaje przykladowe zdiecie mam jeszcze taki trojnik ktorego nie ma na zdieciu...z gory dzieki
variocustoms Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 a operation manual gdzie jest? powinno być opisane co gdzie i jak podłączyć
CZERWONAniunia Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Opublikowano 7 Lutego 2011 lipa z instrukcja kompletnie nie zrozumiala poza tym w kazdym samochodzie jest inaczej podlaczone.Wiem jak podpiac pod zasilanie tylko nie wiem gdzie sie wpiac z przewodem z cisnieniem??
variocustoms Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 instrukcja jest po angielsku? zeskanuj i prześlij mi na [email protected] to zerknę i może pomogę, co do podłączenia pod ciśnienie to za turbawką na 100%, może trzeba zrobić jakiś myk z dodatkową rurką
Remik-A4 Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 Chyba nie po angilesku bo przeciez chlopak w Londynie siedzi Mozesz podac jakiej firmy zegar dodajesz i jaka objetosc ?
CZERWONAniunia Opublikowano 8 Lutego 2011 Autor Opublikowano 8 Lutego 2011 Zegar firmy AUTOGAUGE 52mm....a instrukcja to same obrazki zrobię zdjęcie jak wrócę z pracy
Remik-A4 Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 ...moze sprzedaj i kup DEFI o niebo lepszy zegar
CZERWONAniunia Opublikowano 8 Lutego 2011 Autor Opublikowano 8 Lutego 2011 Narazie muszę się z tym uporać jak ktoś będzie miał jakieś pomysły to proszę o pomoc ...
andegrand Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 wszystko fajne ale te lampy w b5 i w b6 tył
CZERWONAniunia Opublikowano 13 Marca 2011 Autor Opublikowano 13 Marca 2011 mi sie podobaja :gwizdanie: naprawde nikt nie wie jak boosta podlaczyc??
przemciotorun Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 michal kiedy w polsce bedziesz? dawaj na spota... to Ci pokaze moje battalionowe auto...
Wandej Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 ...moze sprzedaj i kup DEFI o niebo lepszy zegar przestan Jest test na forum roznych marek dodatkowych wskaznikow i pracuja one tak samo Wiec po co przeplacac za defi??
Rekomendowane odpowiedzi