michalem18 Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Mam problem z moja Audi Navigation Plus- otwiera sie sama i nic nie mozna sluchac, gdy chce zamknac panel, zamyka sie i z powrotem otwiera... Co moze byc tego powodem??? Na poczatku zamykala sie za drugim lub trzecim razem, a teraz nawet 10 prob nie pomaga....Czy to moze byc wina tasmy laczacej ekran czy raczej cos innego... ???
martin a4 Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 navi plus czy rns-e navi plus miala na wsadzanie plytki bodajze tak jak mfd
marcin j Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 dziwne , mysle jednak z eto RNS-E , Navi+ nie miala akiej opcji, chyba że zle cos tlumaczysz. ...[br]Dopisany: 09 Luty 2009, 23:37_________________________________________________dobra jakie plytki navi czyta dvd , czy cd?????????????
michalem18 Opublikowano 11 Lutego 2009 Autor Opublikowano 11 Lutego 2009 robilem reset, czyta DVD Na ile czasu trzeba ja odlaczyc od wszystkiego zeby zrobil sie kompletny reset i skasowaly wszystkie ustwaienia ?
Rekomendowane odpowiedzi