Gość vinc Opublikowano 19 Lutego 2006 Opublikowano 19 Lutego 2006 Po ostatnich mrozach padł centralny zamek . Podłączyłem pod Vaga i nic niewykazało. A zamek jak niedziałał tak niedziała. Od czego zacząć szukanie usterki?
dark79 Opublikowano 19 Lutego 2006 Opublikowano 19 Lutego 2006 zakładam że bezpiecznik sprawdzony, sprawdzałeś czy działa (nie działa) ze wszystkich zamków(drzwi,kalpa), alarm masz w aucie??, sprawdz pompe centralnego, znajduje sie w bagażniku w prawym nadkolu,wiec ściądgnij tapicerke i we wnece błotkia powina być pompa, zobacz czy nie jest zalana, z tego co pamiętam powiny być dwie wtyczki, jedna z przewodami zasilającymi (grube przewody) druga z przewodami sterującymi, sprawdz czy jest zasilanie, dajk znać czy coś zauważyłeś, może uda sie coś pomóc, pozdro
jaca Opublikowano 20 Lutego 2006 Opublikowano 20 Lutego 2006 Dokładnie tak jak napisał Dark79 pierw trzeba sprawdzić czy dochodzi zasilanie
Gość vinc Opublikowano 20 Lutego 2006 Opublikowano 20 Lutego 2006 Dzieki za info. Bezpieczniki sprawdzone. Nie działa z żadnego zamka. Mam tylko immo fabryczny. Jutro z rana zajrzę do bagażnika. [ Dodano: 2006-02-20, 21:37 ] Kamillwytrzymałem i jeszcze dziś byłem w garażu. już wszystko OK . Uszkodzona była kostka zasilająca. Koleżanki i koledzy słuchajcie innych koleżanek i kolegów a Wasze autka będą TIP-TOP. Dzięki. [ Dodano: 2006-02-20, 21:40 ] Coś chyba schrzaniłem przy pisaniu. miało być NIE a wyszło Kamill. Też pięknie.
dark79 Opublikowano 20 Lutego 2006 Opublikowano 20 Lutego 2006 Coś chyba schrzaniłem przy pisaniu. miało być NIE a wyszło Kamill. Też pięknie. Very Happy mam nadziej że Kamil to nie twoja dziewczyna oczywiście żart, dobrze że sie udało naprawić
Rekomendowane odpowiedzi