Kędzior Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Witam nie wiem czy w dobrym dziale napisałem. Chciałbym się dowiedzieć czy jest możliwość wyłączenia w b7 poduszki pasażera za pomocą vaga. I jeżeli tak to jak to zrobić. Nie mam niestety wbudowanego seryjnie wyłącznika, i jeżeli by się dało to zrobić kompem to nie musiałbym specjalnie tego dokładać.
Grzyb01 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Tak w ogóle po co chcesz wyłączać poduszkę?
Kędzior Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Muszę teściową gdzieś zawieźć heheA tak na serio żeby dziecko wozić z przodu
Grzyb01 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Nie wozi się dziecka na przednim fotelu. Żaden policjant nie uwierzy tobie że masz wyłączona poduszkę.
pajda Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Prawdopodobnie jak wyłączyć poduszkę vcds to będzie świecić bład na desce
pajda Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Nie wozi się dziecka na przednim fotelu. Żaden policjant nie uwierzy tobie że masz wyłączona poduszkę. Jak nie wozi? Co ty za głupoty opowiadasz
Kędzior Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Nie wozi się dziecka na przednim fotelu. Żaden policjant nie uwierzy tobie że masz wyłączona poduszkę. Skoro się nie wozi z przodu to po co robią wyłączanie tej poduszki?
Kędzior Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Prawdopodobnie jak wyłączyć poduszkę vcds to będzie świecić bład na desce Mam nadzieję że będzie w razie czego mała kontrolka przy zegarze a nie powiadomienie na fisie
Grzyb01 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 (edytowane) 8 godzin temu, pajda napisał: Jak nie wozi? Co ty za głupoty opowiadasz Może źle to napisałem. To nie jest odpowiednie miejsce do przewożenia dziecka. Edytowane 3 Kwietnia 2018 przez Grzyb01
Kędzior Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Może źle to napisałem. To nie jest odpowiednie miejsce do przewożenia dziecka. I teraz się z Tobą zgodzę, jednak jak mus to mus
Kędzior Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2018 temat rozwiązany, po wyłączeniu poduszki pali się tylko ikonka na szczeście nie na fisie
Grzyb01 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Tylko czy przy palacej się kontrolce poduszek cokolwiek zadziała. Z tego co wiem to teraz poduszki i napinacze nie zadziałaja. Wiem że się czepiam ?
Kędzior Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Wydaje mi się że powinny zadziałać a przynajmniej z tego co ja się orientuję Ale mam nadzieję że nie będzie okazji żeby to sprawdzić
pajda Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 temat rozwiązany, po wyłączeniu poduszki pali się tylko ikonka na szczeście nie na fisie [emoji4]No tak jak mówiłem [emoji6]
Rekomendowane odpowiedzi