Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi Connect

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
23 godziny temu, Kosmita napisał:

A drugi 3tys. i coś mu nie działa, jeździ, szuka, dowiaduje się i gdzieś w końcu coś mu zrobią.. a jak później ekran padnie albo cokolwiek z multimediami się zepsuje

Bzdury opowiadasz mnóstwo ludzi nie dokupuje różnych pakietów czy systemów w konfiguratorzę bo porostu się nie opłaca , odbierają auto i doposażaja na własną rękę włąśnie u ludzi mocno ogarnietych w temacie i każdy jest zadowolony  a pisząc takie rzeczy "erkan padnie" obrażasz takich ludzi jak Wrclaguna , ja , czy wielu innych ludzi którzy robią kawał dobrej roboty :) jak już mówiłem kwestia indywidualna , jeden woli mieć spokojną głowe i wydać kupe siana w salonie bo go na sto stać i chwała mu za to a drugi woli otworzyć przeglądarke , wpisać kilka fraz w google /allegro wykonać jeden darmowy telefon i ma pare tyś zaoszczędzone na wakacje z rodziną :) tyle odemnie ale jak najbardziej rozumiem też ciebie i nie mam nic do ludzi którzy płacą za to w ASO to są ich pieniądze ich sprawa i nic nam do tego ale pisanie takich rzeczy na forum "kombinowie" , "coś sie zepsuje " to istna obraza ludzi mocno bardziej utalentowanych aniżeli praktykantów nie doświadczonych pracowników w ASO co nie potrafią nawet czegoś zakodować w aucie jak się 10 ludzi nie zbierze i 3 telefony z centrali. pozdro

Opublikowano
32 minuty temu, Deniro napisał:

Bzdury opowiadasz mnóstwo ludzi nie dokupuje różnych pakietów czy systemów w konfiguratorzę bo porostu się nie opłaca , odbierają auto i doposażaja na własną rękę włąśnie u ludzi mocno ogarnietych w temacie i każdy jest zadowolony  a pisząc takie rzeczy "erkan padnie" obrażasz takich ludzi jak Wrclaguna , ja , czy wielu innych ludzi którzy robią kawał dobrej roboty :) jak już mówiłem kwestia indywidualna , jeden woli mieć spokojną głowe i wydać kupe siana w salonie bo go na sto stać i chwała mu za to a drugi woli otworzyć przeglądarke , wpisać kilka fraz w google /allegro wykonać jeden darmowy telefon i ma pare tyś zaoszczędzone na wakacje z rodziną :) tyle odemnie ale jak najbardziej rozumiem też ciebie i nie mam nic do ludzi którzy płacą za to w ASO to są ich pieniądze ich sprawa i nic nam do tego ale pisanie takich rzeczy na forum "kombinowie" , "coś sie zepsuje " to istna obraza ludzi mocno bardziej utalentowanych aniżeli praktykantów nie doświadczonych pracowników w ASO co nie potrafią nawet czegoś zakodować w aucie jak się 10 ludzi nie zbierze i 3 telefony z centrali. pozdro

Twoje oburzenie może jest spowodowane tym, że źle mnie zrozumiałeś. Po 1 kombinowanie - nie oszukiwanie czy cwaniakowanie, tylko tak jak napisałem, ktoś musi kombinować czyli latać, ogarniać, dopytywać, czytać, szukać i gdzieś zrobić.. nie ma spokojnej głowy, że wszystko działa po odebraniu samochodu, tylko musi coś robić żeby działało. Po 2 "zepsuje się ekran lub coś z multimediami" - nie chodziło o waszą pracę, a o normalne usterki nowego samochodu. Ja już dwa razy oddawałem samochód na gwarancji przez system mmi (wieszał się i zacinał i błędy wywalały). Jak bym coś przykombinował to by się być może wypięli, że ktoś tu coś grzebał i to nie ich wina.. Nie pisałem, że Wy coś zepsujecie. Są rzeczy niezależne od Was. I w tym sensie jest problem.

Dlatego czasem lepiej dopłacić te 4 tys. i mieć spokojną głowę by od razu móc się cieszyć samochodem w pełni wyposażonym, niż oszczędzać na wszystkim, a później latać wszędzie i przez rok doposażać sobie samochód.. Szczególnie, że takie nowe Audi swoje kosztuje i korzyść z oszczędności 4 tyś. na nawigacji dla mnie jest wątpliwa.. Bo tak myśląc można powiedzieć: po co kupić S4 skoro można kupić A4 założyć cooler, wydech i wstawić boxa i będzie prawie to samo za 80 tys. mniej.. Tylko, że przy nowym samochodzie zawsze problemem jest utrata gwarancji. A inna sprawa, że S4 to będzie S4. Duża navi to będzie duża navi i tak można ciągnąc dalej. Też te ceny są dla mnie chore ale przy kupnie samochodu przecież uwzględniasz to wszystko, wyznaczasz budżet i dopiero konfigurujesz. Można jeździć A4 za 150 tys zł tylko po co? Lepiej wziąć fajnego Superba.

Dlatego jak komuś trafi się dobra sztuka używana i chce ją doposażyć pod swoje potrzeby - jak najbardziej rozumiem. Ale nie rozumiem kogoś kto kupuje samochód pod 300 tys. i chce oszczędzić na nawigacji 3/4 tysiące, kosztem spokoju, czasu i ew. gwarancji.

Natomiast to co robicie jest super sprawą i szanuję Waszą pracę. Zawsze polecam usługi np. Grzesia. Ty też zawsze piszesz rzeczowo i widać, że wiecie co robicie. pzdr.

Opublikowano
Twoje oburzenie może jest spowodowane tym, że źle mnie zrozumiałeś. Po 1 kombinowanie - nie oszukiwanie czy cwaniakowanie, tylko tak jak napisałem, ktoś musi kombinować czyli latać, ogarniać, dopytywać, czytać, szukać i gdzieś zrobić.. nie ma spokojnej głowy, że wszystko działa po odebraniu samochodu, tylko musi coś robić żeby działało. Po 2 "zepsuje się ekran lub coś z multimediami" - nie chodziło o waszą pracę, a o normalne usterki nowego samochodu. Ja już dwa razy oddawałem samochód na gwarancji przez system mmi (wieszał się i zacinał i błędy wywalały). Jak bym coś przykombinował to by się być może wypięli, że ktoś tu coś grzebał i to nie ich wina.. Nie pisałem, że Wy coś zepsujecie. Są rzeczy niezależne od Was. I w tym sensie jest problem.
Dlatego czasem lepiej dopłacić te 4 tys. i mieć spokojną głowę by od razu móc się cieszyć samochodem w pełni wyposażonym, niż oszczędzać na wszystkim, a później latać wszędzie i przez rok doposażać sobie samochód.. Szczególnie, że takie nowe Audi swoje kosztuje i korzyść z oszczędności 4 tyś. na nawigacji dla mnie jest wątpliwa.. Bo tak myśląc można powiedzieć: po co kupić S4 skoro można kupić A4 założyć cooler, wydech i wstawić boxa i będzie prawie to samo za 80 tys. mniej.. Tylko, że przy nowym samochodzie zawsze problemem jest utrata gwarancji. A inna sprawa, że S4 to będzie S4. Duża navi to będzie duża navi i tak można ciągnąc dalej. Też te ceny są dla mnie chore ale przy kupnie samochodu przecież uwzględniasz to wszystko, wyznaczasz budżet i dopiero konfigurujesz. Można jeździć A4 za 150 tys zł tylko po co? Lepiej wziąć fajnego Superba.
Dlatego jak komuś trafi się dobra sztuka używana i chce ją doposażyć pod swoje potrzeby - jak najbardziej rozumiem. Ale nie rozumiem kogoś kto kupuje samochód pod 300 tys. i chce oszczędzić na nawigacji 3/4 tysiące, kosztem spokoju, czasu i ew. gwarancji.
Natomiast to co robicie jest super sprawą i szanuję Waszą pracę. Zawsze polecam usługi np. Grzesia. Ty też zawsze piszesz rzeczowo i widać, że wiecie co robicie. pzdr.
Zyjac 40 wiosen na tym swiecie nauczylem sie jednego . Tanie mieso psy jedza . Oszczedzanie konczy sie kosmicznymi wydatkami . Przy aucie kosztujacym 150tysi . 4 tysie nie robia roznicy a swiety spokój to swiety spokój. Ja doplacilem sobie 1500 zl za 3 lata gps i internet connection w audi i uwazam ze bylo warto . Jak cos sie zgnoi to pojade do audi zeby mi naprawili i z bani. Doplacam sobie do gwarancji co miesiac wiec jakies duperele typu hamulce czy cos nie bede jechal do pana wladzia qtory moze cos spieprzyc tylko pojade do audi. W sumie wiekszosc rzeczy mogl bym sam przy aucie zrobic ale te pare zlotych przy cenie auta . Nie warto.

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
W dniu 6.11.2017 o 10:48, pkprzemo11 napisał:

Tanie mieso psy jedza . Oszczedzanie konczy sie kosmicznymi wydatkami

nie zawsze i nie w każdej kwestii mnie nie raz nauczyło życie że to co najdroższe wcale nie jest najlepsze

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Troche nie wiem czy forum dobre, bo jeszcze nie mamy podforum dedykowanego do aplikacji mobilnych, ale zaryzykuje:D

Aktualnie są dwie aplikacje dostepne na Androida: MMI Connect oraz myAudi. Z moich obserwacji Audi connect jest bardzo energożerne.  Jeżlei chodzi o funkcjonalność obie apki oferuja mniej więcej to samo. 

Wydawcą obu jest Audi. Mają zupełnie inny interfejs. Jaka jest różnica? 

W myAudi jest jeszcze: Klucz Audi Connect.  Jest informacja że moje urządzenie przenośnie spełnia wymogi do używania klucza Audi connect. Jak klikam: "Rozpocznij sprawdzenie  kompatybilnosci" to dostaje powiedomiienie że proces moze troche potrwac i zostane poinformowany o jego zakończeniu. Chyba nigdy nie dostalem informacji, że jakiś proces został zakończony.
Wie ktoś o co kaman :)
Czy chodzi o to że smartfon może pełnic klucza:

https://www.audi-mediacenter.com/en/photos/detail/audi-connect-key-53130 ???

Opublikowano
16 godzin temu, heretyk napisał:

Czy chodzi o to że smartfon może pełnic klucza:

Tak mi się wydawało. W wymaganiach był telefon z obsługą NFC i aktywna blokada ekranu. Na moim telefonie Xperia X kręci chwilę i pisze, że urządzenie nie jest kompatybilne. 

https://www.audi-mediacenter.com/en/technology-lexicon-7180/infotainment-7183

Tutaj można przeczytać, że "Audi connect key is saved in a secure memory and execution environment within the smartphone". Nie kojarzę, aby moja Xperia miała bezpieczny obszar pamięci.

Screenshot_20180404-112214.png

Opublikowano

Ja mam Xperię Z3 i też mam komunikat, że tel  nie jest kompatybilny.

Opublikowano

Oki a ja mam S8+ 9 czy zarówno z NFC jak i "Bezpiecznym obszarem pamięci". Mam informacje, że urządzenie jest kompatybilne, ale ni cholery nie wiem jak z tego korzystac:D

Opublikowano
Godzinę temu, heretyk napisał:

nie wiem jak z tego korzystac

Doczytałem, że Audi Connect Key to opcja w cenniku dla nowego A6, A7 i A8. Kod 2F1 wyposażenia, cena 1180 PLN.

• 5 lat później...
Opublikowano

Witam, a co trzeba zrobić jak się ma taki komunikat? Oczywiście poza aso. Jak uaktywnić system nawigacji?

20231021-164557.jpg

Edytowane przez Tomafx