SU45-156 Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Witam Ostatnio zauważyłem dziwne stukanie na kostce brukowej, a zwłaszcza przy hamowaniu. Mam wtedy wrażenie, że całe prawe koło skacze. Podjechałem do znajomego, rozpiął zawieszenie, okazało się, że jest to amortyzator, a że inne są również w niezbyt ciekawym stanie, czeka mnie ich wymiana. Samochód to Audi A4 B5 1.9 TDI Avant Quattro S-line. I moje pytanie, jakie amortyzatory polecilibyście do tej wersji samochodu?
dawid221 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 1. w b5 nie na czegoś takiego jak s-line 2.jaki zawieszenie masz teraz u siebie 1BV czy 1BE czy już coś innego siedzi ?
muunv Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Ja bym szukal Sachs. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
przem8 Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Godzinę temu, SU45-156 napisał: Mam tam 1BV. Napisz do @dzik Kupowałem w dobrej cenie sachsy jakiś czas temu pod 1be, a 1be i 1bv mają chyba takie same amory.
SU45-156 Opublikowano 10 Maja 2018 Autor Opublikowano 10 Maja 2018 Temat do zamknięcia, kupiłem obniżone bilsteiny, różnica niebo a ziemia.
Rekomendowane odpowiedzi