Pietka Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Hej, W mojej konfiguracji nie ma srebrnych/aluminiowych nakładek na pedały i podstopnicy w tymże kolorze Wczoraj oglądałem to w salonie - przyznaję fajnie to pasuje i rozjaśnia wnętrze. Tutaj przykład z innego forum: Pytanie - na znanym portalu aukcyjnym są dwa rodzaje - podróbki za ok 250 i podobno oryginalne za ok 750. Ktoś montował - widział te za 250 pln ? Nie wiem jak z jakością... oryginał za prawie 800 (z wysyłką) to ciut dużo jak za trzy pierdółki ...
grom Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Ja kupiłem na aledrogo, używki za 300pln. Jest tego sporo, nie ma sensu chińczyka wkładać.
Okiem Opublikowano 29 Stycznia 2020 Opublikowano 29 Stycznia 2020 Na Ali nakładki kosztują około 80 PLN (21 $) - jakość generalnie jest średnia -> w oryginałach zaczepy zachodzące na pedał są z lekko elastycznego plastiku, w podróbach są z twardej gumy -> zdarzają się zarysowania na metalowej części nakładek -> dopasowanie jest OK, montaż łatwy Z perspektywy cena-jakość - są super. Dla pedantów których boleć będzie rysa na nakładce - nie do przyjęcia :-) Jak dla mnie - cena 80 PLN jest adekwatna do takiej części, nie dałbym 300 PLN ani tym bardziej 700
vvalery Opublikowano 9 Maja 2020 Opublikowano 9 Maja 2020 (edytowane) Na oryginale też się rysy zrobią, nie martw się.? Edytowane 9 Maja 2020 przez vvalery
Martin127 Opublikowano 4 Września 2021 Opublikowano 4 Września 2021 (edytowane) Panowie podpowidzcie jak wymienić podstopkę,bo nie chciał bym coś urwać ! Edytowane 4 Września 2021 przez Martin127
Muskel1 Opublikowano 4 Września 2021 Opublikowano 4 Września 2021 (edytowane) Na górze po środku masz okrągłą plastikową zaślepkę. Podważasz ją z jednej strony malutkim śrubowkręcikiem i zdejmujesz. Pod zaślepką jest śrubka TX30, wykręcasz ją i już możesz podstopnicę podnieść do góry. Edytowane 4 Września 2021 przez Muskel1 1
RaQ1911 Opublikowano 5 Maja 2023 Opublikowano 5 Maja 2023 Da się dokupić samą zaślepkę na śrubę podstopnicy, występuje jako osobny element?
wojtek326 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października Wymieniałem na chińczyki, dorwałem na ali poniżej 100 pln. Kupiłem specjalnie potem ori na allegro ( z mozliwoscia zwrotu ) . Różnicy jak dla mnie nie ma żadnej więc zamontowałem ALI.
Rekomendowane odpowiedzi