Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Reset Modułu Komfortu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy jest możliwość zresetowania do ustawien fabrycznych moduł komfortu? A4b6 Avant 2004

Opublikowano
Witam czy jest możliwość zresetowania do ustawien fabrycznych moduł komfortu? A4b6 Avant 2004

Nie do końca. A w czym problem?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano

Chodzi mi aby wszedzie zrobic takie ustawienie jakie było fabryczne, poprostu zeby bylo jak przed samym kupnem

Opublikowano
Chodzi mi aby wszedzie zrobic takie ustawienie jakie było fabryczne, poprostu zeby bylo jak przed samym kupnem

Nie ma czegoś takiego jak ustawienia fabryczne. Moduł kodujesz pod auto. Chcesz odesłać czy coś nakręciłeś przy kodowaniu?

Opublikowano

pozmienialem pare rzeczy ale nie pamietam ktore i chciałbym aby bylo jak bylo oryginalnie

Opublikowano
pozmienialem pare rzeczy ale nie pamietam ktore i chciałbym aby bylo jak bylo oryginalnie

Podaj kodowanie i co masz w aucie. Może się uda przywrócić co pozmieniales

Opublikowano

kolego dzieki za checi pomocy byłem u znajomego mechanika i ustawił mi wszystko jak na poczatku, a jeszcze miałbym pytanie czy przy nadkolu z prawej strony idzie jakis przewód powietrza??bo po dodaniu gazu ewidentnie z tamtad dobiega szum

• Pomoc techniczna 1
Opublikowano

Witajcie, też jestem zainteresowany programowanoem modułu komfortu. Mianowicie jest taka sprawa, że nie działa podświetlenie nóg i lampeczki w drzwiach podczas otwarcia drzwi prawych pasażera. Fis również bie pokazuje. Wydawałoby się że nie działa konektorek w zamku. Działa gdyż przy otwartych drzwiach kiedy zamknę auto z pilota to sie lampki zapalają a jak zamkne drzwi to gasną czyli czujnik reaguje. druga sekwencja jest taka: drzwi otwarte fizycznie, pilotem zamykam auto, następnie pilotem otwieram i lampki sie zapalaja w tych drzwiach które są otwarte czyli te i dajmy na to inne. Czujnik ewidentnie działa bo reaguje  ale nie w tej sekwencji. Czy koś z Was może mi pomóc ?