Dodi Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 czy mozna sprawdzic kod radia Vag-iem? chciałem na chwile odłączyc radio a nie mam kody bo jest wyrwany z ksiązeczki, a nie chciałbym go rozkodowywac... czy jest taka mozliwosc?
jacekm Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 Raczej nie można. Jest opcja, że nie bedziesz musiał wpisywać ponownie kodu. Nie pamietam od którego roku ale jeżeli radio jest od nowości w aucie to ten kod jest niby zapamietywany i nie trzeba wpisywać ponownie. Gdybyś przenosił radio do innego auta to wtedy trzeba wpisać kod Poszukaj na forum a znajdziesz dokładniejsze info
mstan Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 Witam Nie sądzę żeby tak było.U siebie muszę za każdym razem wpisywać kod (po odłączeniu napięcia).W takim przypadku pozostaje Ci tylko serwis Audi. Pozdrawiam
jacekm Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 Witam Nie sądzę żeby tak było.U siebie muszę za każdym razem wpisywać kod (po odłączeniu napięcia).W takim przypadku pozostaje Ci tylko serwis Audi. Pozdrawiam U Ciebie tak będzie bo masz 95r a kolega ma 02 i u niego może być tak jak opisałem. No i nie koniecznie serwis. Wystarczy jakiś spec-elektronik
DeeJay_Kill Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 koszt rozkodowania przez elektronika - 30-50zł. Koszt w ASO (Jak ja dzwoniłem) - 150zł.
Rekomendowane odpowiedzi