BartriczkoSM Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Siemka, wczoraj zmieniłem radio z RNS-D na takie które ma sterowanie przez CAN, kabelki z licznika podciągnięte radio działa elegancko, została tylko adaptacja licznika (kanał 62 dodać 1) lecz po wejściu w ten kanał wyskakuje mi błąd, że potrzebuję innego vaga...wcześniej tym obecnym co mam ( tutaj z forum 311 czy cos takiego) kodowalem i adaptowałem wszystko inne w aucie, teraz napotyka mnie pierwszy raz błąd. A kabel jaki posiadam to Viaken. W czym może byc problem?
prezesik18 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 wejdz w menu główne programu, zakładka "about" i zobacz czy nr seryjny świeci się na zielono. Jeśli na czerwono to wina programu, musisz mieć aktywowany.
BartriczkoSM Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Dzięki za informację, sprawdzę A jeśli kiedyś działał, a nagle przestał to w czym problem?
prezesik18 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 a z tymi programami różnie bywa. Jeśli miałbyś na czerwono kod seryjny to odinstaluj program, usuń pozostałości z dysku i zainstaluj na nowo.
Rekomendowane odpowiedzi