jony 2 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Witam. Panowie, po zabawie vagiem mam problem otóż nie działają mi światła pozycyjne tj. ledy się wyłaczają gdy jako dzienne świecą idealnie. 02895- supply voltage for led module for DRL an parking light left 02897- supply voltage for led module for DRL an parking light righ jakie kodowanie zastosować czy może coś uwalone? Z góry dziękuję
jony 2 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2018 10 godzin temu, jony 2 napisał: Witam. Panowie, po zabawie vagiem mam problem otóż nie działają mi światła pozycyjne tj. ledy się wyłaczają gdy jako dzienne świecą idealnie. 02895- supply voltage for led module for DRL an parking light left 02897- supply voltage for led module for DRL an parking light righ jakie kodowanie zastosować czy może coś uwalone? Z góry dziękuję Nikt nie pomoże?
jony 2 Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Temat ogarnięty można zamknąć
Kodzak33 Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Opublikowano 26 Kwietnia 2018 5 godzin temu, jony 2 napisał: Temat ogarnięty można zamknąć Napisz w jaki sposób
Rekomendowane odpowiedzi