lukaszenko27 Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Witam mam problem a mianowicie posiadam audi a4b5 1.8T bez quattro, nie dawno zakupilem taka sama ale z silnikiem 2.4 quattro. Skrzynie musze wymienic (bynjamniej tak moiwl mi znajomy ze z v6 nie podejdzie do 1.8T) a co z dyfrem ma te same przelozenia ? czy dyfer tez trzeba zamieniac prosze o szybka pomoc Pozdrawiam
dawid221 Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Opublikowano 23 Kwietnia 2018 2 godziny temu, lukaszenko27 napisał: Witam mam problem a mianowicie posiadam audi a4b5 1.8T bez quattro, nie dawno zakupilem taka sama ale z silnikiem 2.4 quattro. Skrzynie musze wymienic (bynjamniej tak moiwl mi znajomy ze z v6 nie podejdzie do 1.8T) a co z dyfrem ma te same przelozenia ? czy dyfer tez trzeba zamieniac prosze o szybka pomoc Pozdrawiam napisałeś to tak ze nie wiadomo o co chodzi przerzucasz 1.8t do budy 2.4 ? z v6 pasuje skrzynia z 2.6 i 2.8 ale z 2.4 już chyba nie dyfer zależy od czego wsadzisz skrzynie bo też występują rożne przełożenia
Rekomendowane odpowiedzi