Falkonix Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Witam. Mam rozkmine nad podłączenie wskaźnika boost w AJL. Nie jestem pewien odnośnie poprawności wpinania go do wężyka podłączonego do dolotu, idącego do zaworu N75 jak mniemam. Był już podobny temat tylko że facet z którym rozmawiałem powiedział że podpinając pod ten zawór wskaźnik nie będzie działa. Czy jest gdzieś indziej dogodne miejsce do wpięcia tego trójnik w AJL B5 czy trzeba wiercić w dolocie i bawić się w takie ceregiele. Słyszałem o tym że można wpinać go pod wężyk ECU lecz jeszcze nie wiem czy w tym modelu jest on tam. *Pierwsze to należy się przywitać w odpowiednim dziale, a potem szukać pomocy.->Nowicjusz Zapraszam również tu ->Regulamin Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Manuale - DIY - zrób to sam - W tym dziale znajdziesz poradniki, dzięki którym sam dokonasz napraw lub modyfikacji w swoim aucie." - temat przeniesiony
HarryH Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Wepnij się pod regulator ciśnienia paliwa w ten krótki wężyk.
Zivia Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Opublikowano 26 Kwietnia 2018 8 godzin temu, HarryH napisał: Wepnij się pod regulator ciśnienia paliwa w ten krótki wężyk. Ja w AEB mam tak podłączony i działa.
Rekomendowane odpowiedzi