Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Black panther 1.9 TDI BKE by Darek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, MarcinL napisał:

Da się? Ja nawet nie próbowałem :D to na jakieś zatrzaski siedzi?

Tak da się, tam są zaciski zgrzane na ciepło (takie ciepłe nity) delikatnie nie obskrobujesz i wypychasz - potem  wchodzi na sztywno bez zgrzewania. 

Opublikowano
  • Autor

No to można odhaczyć kolejną rzecz zrobioną w laluni :)

Dekory oklejone szczotkowanym alu: 

Bez nazwy-1.jpg

IMG_20190306_161039.jpg

IMG_20190306_161052.jpg

Opublikowano

No pięknie?

To co następne w kolejce????

Opublikowano
  • Autor

9 minut temu, Adam87 napisał:

No pięknie?

To co następne w kolejce????

Wybieram się najprawdopodobniej w piątek po elektrycznie składane lusterka :D:D:D tylko z montażem poczekam aż KKAM zrobi moduły :D

Edytowane przez lewiatan1989

Opublikowano
  • Autor

Koledzy,

Gdyby ktoś rozważał przekazanie 1% podatku to polecam jest to wpis dotyczący mojego taty. 

Opublikowano
  • Autor

Dziś przyjechała paczuszka od Tomnika wyczekiwanych ledów w postojówki :D:D

Bez nazwy-2.jpg

Opublikowano
  • Autor

No i są :banan:

Lusterka 10pin + silniczki 

IMG_20190312_170300__01.jpg

Opublikowano
8 minut temu, lewiatan1989 napisał:

No i są :banan:

Lusterka 10pin + silniczki 

IMG_20190312_170300__01.jpg

No i rezanko :thumbup:

Super :wink4:

Opublikowano
  • Autor
23 godziny temu, Adam87 napisał:

No i rezanko :thumbup:

Super :wink4:

No i wyrezane :banan:

Co  prawda miałem czekać z zabawą na moduły od KKAM'a ale ... to było więcej niż pewne, że nie wytrzymam :D Na szczęście spinek tapicerki u mnie pod dostatkiem więc dobrać się tam nie będzie problemy gdy moduły będą gotowe. 

Cała zabawa trwała około 3,5 godziny - założyć tą gąbkę przy lusterkach i wepchnąć je ponownie pod gumy - masakra :doh:

Opublikowano
20 minut temu, lewiatan1989 napisał:

Co  prawda miałem czekać z zabawą na moduły od KKAM'a ale ... to było więcej niż pewne, że nie wytrzymam :D Na szczęście spinek tapicerki u mnie pod dostatkiem więc dobrać się tam nie będzie problemy gdy moduły będą gotowe. 

Cała zabawa trwała około 3,5 godziny - założyć tą gąbkę przy lusterkach i wepchnąć je ponownie pod gumy - masakra :doh:

A lustro zmieniasz pod fotochrom? To najlepsze co może być. Brakuje mi tego w moich zewnętrznych lusterkach. Póki co muszę zadowolić się wewnętrznym.

Opublikowano

No i jest pięknie:oklasky: 

Z modułami od Krzyśka będzie przyjemniej bo z pilota:naughty: 

Opublikowano
  • Autor
8 minut temu, MarcinL napisał:

A lustro zmieniasz pod fotochrom? To najlepsze co może być. Brakuje mi tego w moich zewnętrznych lusterkach. Póki co muszę zadowolić się wewnętrznym.

Nie ma póki co fotochromu. Też bym chciał ale jakoś nie mogę się przekonać do wyrezania tym bardziej że u mnie standard lusterko w środku.

O ile z kabelkownią bym sobie poradził o tyle montaż mnie coś blokuje. 

Niedawno myślałem, że będę musiał zmieniać szybę i wtedy bym szybę brał pod czujnik deszczu i fotochrom jednak okazało się, że nie muszę. 

10 minut temu, Adam87 napisał:

No i jest pięknie:oklasky: 

Z modułami od Krzyśka będzie przyjemniej bo z pilota:naughty: 

Dziękować - nooo już się doczekać nie mogę ale czekam cierpliwie podobno za 3-4 tygodnie ma ruszyć produkcja modułów - podobno zbiera chętnych ???

Opublikowano
Teraz, lewiatan1989 napisał:

Nie ma póki co fotochromu. Też bym chciał ale jakoś nie mogę się przekonać do wyrezania tym bardziej że u mnie standard lusterko w środku.

O ile z kabelkownią bym sobie poradził o tyle montaż mnie coś blokuje. 

Niedawno myślałem, że będę musiał zmieniać szybę i wtedy bym szybę brał pod czujnik deszczu i fotochrom jednak okazało się, że nie muszę. 

Dziękować - nooo już się doczekać nie mogę ale czekam cierpliwie podobno za 3-4 tygodnie ma ruszyć produkcja modułów - podobno zbiera chętnych ???

Ja zrobiłem z ubezpieczenia szyb. Miałem malutki odprysk po kamyku i nie było problemu żeby wsadzić szybę z uchwytem pod czujnik. Zaoszczędziłem na tym jakoś ~550zł. Podłączenie to już banał, bo dużo nie ma. Kaju robi gotowe wiązki i tylko podpiąć, a niektóre wlutować. I mam wsadzoną pilkingtona tak jak miałem.

Opublikowano
  • Autor
32 minuty temu, MarcinL napisał:

Ja zrobiłem z ubezpieczenia szyb. Miałem malutki odprysk po kamyku i nie było problemu żeby wsadzić szybę z uchwytem pod czujnik. Zaoszczędziłem na tym jakoś ~550zł. Podłączenie to już banał, bo dużo nie ma. Kaju robi gotowe wiązki i tylko podpiąć, a niektóre wlutować. I mam wsadzoną pilkingtona tak jak miałem.

Ja ostatnio szukałem nieszczelności myślałem że szyba ale byłem na sprawdzeniu szczelności i było ok. Okazało się, że uszczelkę filtra kabinowego szlag trafił. Więc szyba została. 

Poczekam, aż przydarzy się inna okazja. 

Chociaż niektórzy robią rzeźbę i montują fotochrom i czujnik deszczu bez wymiany szyby i to głównie jest poza moją wyobraźnią i  góry stwierdzam, że nie dam rady a ciężko znaleźć kogoś kto by mi pomógł to ogarnąć na miejscu. 

Opublikowano
1 godzinę temu, lewiatan1989 napisał:

Bardzo fajny mod!!:)

Sam o takim myślę.  . 

Pozdro :)

Opublikowano

Tak z ciekawości  w jakiej cenie komplet wyrwałes? O ile to nie tajemnica;)

I silniczki muszą być europejskie a lusterka też? Czy mogą być z anglika? 

Opublikowano
  • Autor
5 minut temu, Misieqq7 napisał:

Tak z ciekawości  w jakiej cenie komplet wyrwałes? O ile to nie tajemnica;)

I silniczki muszą być europejskie a lusterka też? Czy mogą być z anglika? 

500 zł za komplet. 

Z tego co wiem i lustra i silniczki szyby muszą być EU. 

Miałem wcześniej ugadane za 400 z Gorzowa ale sprzedając w ostatniej chwili się rozmyślił i zawołał 700. 

Opublikowano

To fajna cena :)

he szkoda że w drugą stronę się nie rozmyslił tylko cena w górę :D

jakby nie swap hamulców to bym coś ogarnął a tak trzeba czekać. 

co następne  w planach ?:)

Opublikowano
2 minuty temu, Misieqq7 napisał:

co następne  w planach ?:)

No właśnie.. co tam dalej będzie???

Opublikowano
  • Autor

Szukam cały czas godnych uwagi foteli ale ciężko idzie z fotelami od razu wpadnie elektryka w tyle. 

Ewentualnie myślę o BOSE ale to ewentualnie w przyszłym miesiącu muszę dać portfelowi odetchnąć ?

No i jadą od majfrendów ledy w halogeny ? 

Edytowane przez lewiatan1989