fox700912 Opublikowano 16 Maja 2018 Opublikowano 16 Maja 2018 (edytowane) Witam. Od kilku dni mam wymarzony samochód,.. A4 B7 2.0 kombi S-line Zaczynam odkrywać jego wyposażenie i możliwości. Jako, że auto jest sprowadzone z Danii mam instrukcję której nie idzie rozkumać. Czy ktoś może mi pomóc, W JAKI SPOSÓB MOGĘ POWIĄZAĆ SIE Z MODUŁEM BLUETOOTH W AUCIE ZE SMARTFONEM? Nie wiem czy taka możliwość jest.. by rozmawiać na głośnomówiąco i słuchać muzyki z telefonu CZY W AUCIE JEST MODUŁ BLUETOOTH? GDZIE JEST ZAINSTALOWANY? W rozkodowanym VIN: WAUZZZ8E78A147839 znalazłem takie informacje: 8UD Radio "concert" / RAO Radio wygląda tak: Bardzo proszę o jakieś wskazówki Mariusz Edytowane 16 Maja 2018 przez fox700912
robi4020 Opublikowano 16 Maja 2018 Opublikowano 16 Maja 2018 1. włącz w tel bluetoth i ustaw wyszukiwanie 2. włącz zapłon 3 telefon powinien wykryć audi które się zgłasza jako AUDI UHV 4 podaj hasło do parowania 1234 masz na to 30 sek 5 zaczekaj na komunikat w telefonie o prawidłowym połączeniu. Moduł jest pod wykładziną podłogową pod fotelem pasażera. 1
fox700912 Opublikowano 16 Maja 2018 Autor Opublikowano 16 Maja 2018 Bardzo dziekuję... wcześniej próbowałem parować ale nie wyszukiwało AUDI.... być moze kolejność czynnosci ma znaczenie. Jeszcze tyko pytanie.. Czy to połaczenie mozna wykorzystać tylko do połąceń głosowych, czy do puszczania muzyki z telefonu też? Od razu podpytam, czy jest tam mozliwość podlączenia sie do USB?
robi4020 Opublikowano 17 Maja 2018 Opublikowano 17 Maja 2018 1. Połączenie tylko do telefonu - rozmów. 2. Można w prosty sposób dorobić wejście ze źródeł zewnętrznych AUX - IN. (USB pewnie muza z pendriva trochę zachodu).
Rekomendowane odpowiedzi