michalfm1 Opublikowano 19 Maja 2018 Opublikowano 19 Maja 2018 Cześć Dzisiaj usłyszałem dźwięk grzechotania w okolicach rozrusznika (nie wiem dokładnie czy to z niego) po czym delikatnie wcisnąłem pedał gazu i samochód zgasł, w tym momencie nie chce zapalić, ale słychać jak silnik kręci (nie świeci kontrolka CHECK ENGINE) Może ktoś miał podobny pomysł, jakieś sugestie? Dziękuje za odpowiedzi
wrclaguna Opublikowano 20 Maja 2018 Opublikowano 20 Maja 2018 Raczej pierwsze trzeba podpaic kompa i sprawdzic jakie ewentualnie sie błedy zapisały w sterowniku 01
michalfm1 Opublikowano 20 Maja 2018 Autor Opublikowano 20 Maja 2018 55 minut temu, wrclaguna napisał: Raczej pierwsze trzeba podpaic kompa i sprawdzic jakie ewentualnie sie błedy zapisały w sterowniku 01 Ok, jutro jakoś go odholuje do mechanika. Dzisiaj odpalił na chwile po czym słychać to grzechotanie i auto gaśnie.
michalfm1 Opublikowano 25 Maja 2018 Autor Opublikowano 25 Maja 2018 Za niskie ciśnienie paliwa tego typu jest błąd, w całym układzie paliwowym opiłki... Macie jakiegoś sprawdzonego gościa który robi pompy i wtryski w małopolsce ?
Rekomendowane odpowiedzi