papadziordzio Opublikowano 29 Maja 2018 Opublikowano 29 Maja 2018 Cześć, Opcja szukaj działa tragicznie dlatego Panowie prośba o pomoc. Schowek pasażera (ten nad nogami) jest zablokowany. Klamka chodzi luźno. Wymontowałem plastik boczny zdjąłem zaczep z prawej strony - już czuje, że chce się otworzyć ale dalej trzyma po lewej stronie. Jak to ugryźć żeby nic nie zniszczyć a otworzyć? Typ schowka bez zamka frontowego ale po odchyleniu widzę jakby miejsce na kluczyk, ten rozruchowy nie wchodzi ?
papadziordzio Opublikowano 27 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2018 Prośba o pomoc ponieważ muszę dostać się do osuszacza a bez zdjęcia schowka nie mam jak. Ktoś przerabiał temat?
MaTeo85 Opublikowano 27 Czerwca 2018 Opublikowano 27 Czerwca 2018 do jakiego osuszacza Ty sie chcesz dostac?
papadziordzio Opublikowano 28 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2018 Parownik* - poprawiam się. Tak czy inaczej za cholerę nie wiem jak zdemontować ten nieszczęsny schowek.
Aleq Opublikowano 28 Czerwca 2018 Opublikowano 28 Czerwca 2018 Awaryjne otwieranie schowka: Demontaż schowka: Jest jeszcze fajny poradnik TotalTechnik ale tam mają A4 ale angola.
papadziordzio Opublikowano 2 Lipca 2018 Autor Opublikowano 2 Lipca 2018 No właśnie problem w tym, że patent z pierwszego filmiku działa ale tylko na prawą stronę. Strona od konsoli (tam gdzie jest klamka) nadal trzyma.
Rekomendowane odpowiedzi