Fawinyl Opublikowano 31 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 Witam. Posiadam Virtual cocpit i nie mam możliwości aktywacji Google Earth. W jaki sposób należy to zrobić, mam tylko gogle Maps. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fio Opublikowano 1 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 W dniu 31.05.2018 o 12:54, Fawinyl napisał: Witam. Posiadam Virtual cocpit i nie mam możliwości aktywacji Google Earth. W jaki sposób należy to zrobić, mam tylko gogle Maps. Masz kartę SIM z internetem włożoną do samochodu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawson Opublikowano 8 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Fawinyl fajny chłopak jesteś ? Zadałeś na tym forum 2 pytania i nie raczyłeś nawet odpisać "dziękuję". Nie wspomnę o tym czy : W dniu 1.06.2018 o 15:30, fio napisał: Masz kartę SIM z internetem włożoną do samochodu? rozwiązało Twój problem ? W takim wypadku ktoś przeczyta i nie musi pytać 2 raz. Tak działa forum. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi