otw Opublikowano 31 Maja 2018 Opublikowano 31 Maja 2018 Witam, mam problem z otwarciem bagażnika. Słychać ruch siłownika, ale bagażnik pozostaje zamknięty. To samo dla otwierania z pilota i z przycisku na klapie. Nie działa też otwieranie z kluczyka. Może jest jakaś linka do awaryjnego otwierania klapy bagażnika? Auto a4 b6 sedan 2003r
Onyks Opublikowano 31 Maja 2018 Opublikowano 31 Maja 2018 A czy przypadkiem auto nie stało klapa do słońca?
otw Opublikowano 31 Maja 2018 Autor Opublikowano 31 Maja 2018 Tak, stało na słońcu. Zaskoczony jestem, bo zawsze, w takiej sytuacji dawało się kluczykiem otworzyć.
Onyks Opublikowano 31 Maja 2018 Opublikowano 31 Maja 2018 Wiec pewnie problem z silniczkiem siłownika zamka nie jest Ci obcy... Dziwne, że z kluczyka również nie działa. W avancie w schowku na trójkąt ostrzegawczy jest linka awaryjna. Nie wiem jak w sedanie.. Warto tam zerknąć o ile masz składana kanapę...
otw Opublikowano 31 Maja 2018 Autor Opublikowano 31 Maja 2018 Kanapa jest składana. Otworzyć się w końcu udało. Z tego co widzę to nie ma linki do awaryjnego otwierania bagażnika w sedanie. Otworzyłem poprzez dociskanie klapy do pozycji zamkniętej i kręcenie kluczykiem w zamku bagażnika.
Fido Opublikowano 31 Maja 2018 Opublikowano 31 Maja 2018 6 godzin temu, Onyks napisał: W avancie w schowku na trójkąt ostrzegawczy jest linka awaryjna. Ona jest do otwierania wlewu paliwa.
Onyks Opublikowano 1 Czerwca 2018 Opublikowano 1 Czerwca 2018 (edytowane) Do otwierania wlewu jest inna, ulokowana w schowku na subwoofer. Ta w schowku na trójkąt z pewnością otwiera klapę bagażnika. Miałem podobny problem z zamkiem gdy auto stało klapa do słońca i nie raz w ten sposób zmuszony byłem ja otwierać. Edytowane 1 Czerwca 2018 przez Onyks
Fido Opublikowano 1 Czerwca 2018 Opublikowano 1 Czerwca 2018 Ups,coś mi się na oczy ostatnio rzuciło. Zmęczenie wyłazi.
Rekomendowane odpowiedzi