lukas_ss Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 Sluchajcie mam takie pytanko mam u siebie orginalnie xenony i spryskiwacze jak tesuje w wagu noralnie sie wysywaja slychac ze pompka pracuje a nic nie leci!! ( i drugie pytanie moze powicie mi bo widzialem niektore audi b6 z xenonem i mala soczewka a niektore maja duzą soczewke czemu tak jest ??
ykk Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 Sprawdz, czy waz ogrodowy jest podpiety..
Rafal_69 Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 mala soczewka a niektore maja duzą soczewke czemu tak jest ?? ksenon, bixenon??
Bieniek Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 Wieksza soczewka jest przy xenonie plus,czyli potocznie zwanym bixenonie w a4.Jest przeslona,ktora podnosi zarnik wyzej,tak ze przy zapalonych swiatlach drogowych oprocz zwyklej halogenowej lampy,xenony swieca wyzej lepiej oswietlajac jezdnie. Co do przyczyny problemow ze spryskami,sprawdzilbym wszystkie podlaczenia wezy.
lukas_ss Opublikowano 14 Lutego 2009 Autor Opublikowano 14 Lutego 2009 tam jest rasowy ogrodowy waz wy tez tak macie?
ykk Opublikowano 14 Lutego 2009 Opublikowano 14 Lutego 2009 lukas_ss no w zderzaku jest normalny waz ogrodowy taki zielony.. (jak dla mnie straszna chamowa)
Rekomendowane odpowiedzi