Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Światła przeciwmgłowe działają zawsze z przodu i z tyłu jednocześnie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od pewnego czasu mam ten problem - kiedy włączam tylko przednie przeciwmgłowe jest ok, natomiast włączenie tylnich włącza jednocześnie przednie (zarówno lampki na przyciskach jak i lampy na zewnątrz). Znacie to? Co z tym zrobić? 

Opublikowano

To chyba tak ma być. U mnie działa tak samo

Opublikowano

Z tego co pamiętam z mojej b5 było tak samo, na raz świeci tylko przód na dwa i przód i tył. 

Pozdrawiam, 

Darek 

Opublikowano

To normalne... Wystarczy spojrzeć na włącznik świateł. Pociągniecie do siebie raz - włączasz przód, dwa razy przód, który się już pali + tył. W sumie to logiczne bo po co Ci włączać same tylne światła przeciwmłgowe skoro je włączasz tylko jak widoczność jest poniżej 100 metrów, a przód możesz włączyć dużo wcześniej.

Opublikowano
  • Autor

Heh, tez mi się wydawało, ze to normalne, ale pierwszy raz nie chcieli mi podbić przez to przeglądu...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Gdzie wy na te przeglądy jeździcie... O looooosie. Niech zajmą się lepiej układem hamulcowym i kierowniczym

Opublikowano
W dniu 16.06.2018 o 09:18, Makale napisał:

To normalne... Wystarczy spojrzeć na włącznik świateł. Pociągniecie do siebie raz - włączasz przód, dwa razy przód, który się już pali + tył. W sumie to logiczne bo po co Ci włączać same tylne światła przeciwmłgowe skoro je włączasz tylko jak widoczność jest poniżej 100 metrów, a przód możesz włączyć dużo wcześniej.

W B5 nie ma pokrętła, przeciwmgielne są włączane przyciskami osobnymi :) Ale swoją drogą może podaj adres tej stacji, co by inni omijali idiotów ;)