Barszczyku Opublikowano 20 Czerwca 2018 Opublikowano 20 Czerwca 2018 Witam szukałem tematu ale nie mogę znaleźć , mianowicie kupiłem pływak na wymianę , wiem ze jest umiejscowiony gdzieś w bagażniku ( avant) , lecz nie wiem gdzie dokładnie ,jeżeli ktoś byłby skłonny mnie oświecić będę wdzięczny za wsZelkie porady i info z gory dziękuje
jamaica261 Opublikowano 20 Czerwca 2018 Opublikowano 20 Czerwca 2018 Plywak jest w zbiorniku obok pompy w avancie 1.8t quatro. Pod kanapa za siedzedzeniem pasazera jest pokrywa na 3 srubkach a pod nia dekiel od obudowy pompy. Plywak jest podlaczony do tego dekla. Po sciagnieciu dekla i odpieciu plywaka jestes w stanie go wyjac bo jest na zatrzasku
Barszczyku Opublikowano 20 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2018 Teraz, jamaica261 napisał: Plywak jest w zbiorniku obok pompy w avancie 1.8t quatro. Pod kanapa za siedzedzeniem pasazera jest pokrywa na 3 srubkach a pod nia dekiel od obudowy pompy. Plywak jest podlaczony do tego dekla. Po sciagnieciu dekla i odpieciu plywaka jestes w stanie go wyjac bo jest na zatrzasku Pewnie w 2.0 to samo , dzięki wielkie za pomoc
daglas Opublikowano 28 Czerwca 2018 Opublikowano 28 Czerwca 2018 W dniu 20.06.2018 o 22:50, Barszczyku napisał: Pewnie w 2.0 to samo , dzięki wielkie za pomoc Dokladnie to samo ale jak bedziesz cokolwiek robil to miej w baku ponizej 1/4 paliwa bo Ci wyplynie
Barszczyku Opublikowano 28 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2018 10 minut temu, daglas napisał: Dokladnie to samo ale jak bedziesz cokolwiek robil to miej w baku ponizej 1/4 paliwa bo Ci wyplynie Dzięki wezmę poprawkę na to
Barszczyku Opublikowano 11 Lipca 2018 Autor Opublikowano 11 Lipca 2018 jest problem w tym białym nowym pływaku nie ma dojścia tak jak do tego na dole na obrazu do przewodów prawdopodobnie paliwowych , kupiłem pływak z takiego samego modelu o co tu chodzi bo się pogubiłem Takze nie wiem o co chodzi I jeszcze jedno tam są dwa pływaki ? Z dołu miejsca na pływak od strony pasażera z gory za kierowca prosze o pomoc i opinie co tam się odwalą pozdrawiam
jamaica261 Opublikowano 11 Lipca 2018 Opublikowano 11 Lipca 2018 Zbiornik w quatro jest podzielony na dwie czesci. Za kierowca jest jeden plywak ktorego koniec jest w ksztalcie kuli i sa tam tylko lrzewody paliwowe. Za pasazerem jest plywak razem z pompa paliwa gdzie plywak jest przyczepiony do obudowy pompy
Rekomendowane odpowiedzi