davidoff82 Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=551889519 potrzebuje foto tych lamp zamontowanych na A4. Mam wrażenie że mogą spoko wyglądać, z drugiej strony są podobne do starej sieny...
Dibo Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 Bardzo ładne lampy. Sam mam takie u siebie. Jeżeli masz ciemne autko to bierz
davidoff82 Opublikowano 15 Lutego 2009 Autor Opublikowano 15 Lutego 2009 Bardzo ładne lampy. Sam mam takie u siebie. Jeżeli masz ciemne autko to bierz mam ciemny zielony metalic, zastanawiam się jeszcze nad ledami tymi najbardziej zblizonymi do ori...
ykk Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 Bardzo ładne lampy. Sam mam takie u siebie. Jeżeli masz ciemne autko to bierz mam ciemny zielony metalic, zastanawiam się jeszcze nad ledami tymi najbardziej zblizonymi do ori... I to bedzie lepszy wybor.. Te 1 lampy to dla mnie nieporozumienie. Auto bedzie wygladac jak Fiat Siena
Dibo Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 Jerzyk Ty zawsze musisz wszystko skrytykować Kwestia gustu, mi się podobają i ze Sieną mi się auto nie kojarzy A jakbym miał teraz kupować to ze zwykłych wybrałbym właśnie Depo Red White Clear a z diodowych te z linku: http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_prosze_o_pomoc-t66138.0.html
ykk Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 Damian to nie tak jest.. Niektorzy krytykuja eńdżel ejsy bo im sie nie podobaja (w tym ja), tak samo jest z tymi lampami, a'la Siena (to nie jest krytyka dla samej krytyki)
musti Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 Mi również się nie podobają te lampy,ale to kwestia gustu oczywiście
Dibo Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 Damian to nie tak jest.. Niektorzy krytykuja eńdżel ejsy bo im sie nie podobaja (w tym ja), tak samo jest z tymi lampami, a'la Siena (to nie jest krytyka dla samej krytyki) Hehe... wiem, wszystko kwestia gustu Ja akurat nie chciałem II liftu na tył a z innych to te były najładniejsze no i na moim kolorze wyglądają Dzisiaj pewnie bym wziął te diody co wkleiłem linka ale jak kupowałem to ich nie było
Dibo Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 Mi tez te lampy jakos nie podchodzą Musisz się przyzwyczaić bo na najbliższym spocie pojawi się B5 z takimi lampami
slepy Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 te LEDy na wzór poliftowych zakładaj, Nosb coś wspominał że są zbyt cukierkowe, ale zawsze można je lekko przyciemnić, do ciemnej zieleni myślę że będą
slepy Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 Tylko że te LEDy ciężko dostać no i to jest ich największy minus, można kupić te jasne i zrobić Hand made Black :gwizdanie:
jarko Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 Mi tez te lampy jakos nie podchodzą Musisz się przyzwyczaić bo na najbliższym spocie pojawi się B5 z takimi lampami
Dibo Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 Mi tez te lampy jakos nie podchodzą Musisz się przyzwyczaić bo na najbliższym spocie pojawi się B5 z takimi lampami Już się tyle razy wybierałem i dojechać nie mogłem także pasuje się pojawić
Dibo Opublikowano 21 Lutego 2009 Opublikowano 21 Lutego 2009 BIKER Tylko że na czerwonym takie lampki troszkę znikają
Rekomendowane odpowiedzi