KrzyHo Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 Tu jest gość z miejscowości Osiek koło Lubina. http://moto.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=5189352&&listing_sel=2&listing_interval=7&buy= Kupowałem u niego felgi do swojego auta, możesz wejść zobaczyć do galerii. Felgi odnawia ale tylko od zewnątrz, także widać że fela nie była spawana czy coś takiego. Ori fele mają z tyłu znaczek audi i numer seryjny.
Dibo Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Tak, tylko tutaj wszystkie mają znaczek OOOO. Ale tylko jedna ma Made in China więc nie wiadomo czy Audi robi część felg w Chinach czy chinczycy podrobili felgę razem ze znaczkiem A jak Audi robi w chinach to jak z jakością tych ori chińskich felg.
Kwaśniewski Opublikowano 9 Marca 2009 Autor Opublikowano 9 Marca 2009 Byłem dziś z tymi felgami na "testach" w zakładzie, w którym oponki zawsze kupuje i Pan powiedział że felgi w dobrym satnie, a ta chińska jest najprostrza ze wszystkich, tak że jednak znajdą się one w mojej A4ce.
Rekomendowane odpowiedzi