kubajvc Opublikowano 3 Lipca 2018 Opublikowano 3 Lipca 2018 Jestem po wymianie rozrządu. Zwracałem uwagę mechanikowi na kat synchronizacji. Powiedział że ustawi idealnie chce to sprawdzić ale nie wiem jak to się robi w vcds. Vag com robiłem to w grupie 4 a w vcds? Silnik 2l caga 2010 rok
duzy616 Opublikowano 3 Lipca 2018 Opublikowano 3 Lipca 2018 Wchodzisz w silnik następnie bloki rozszerzone w wersji angielskiej szukasz napis synchronous
kubajvc Opublikowano 3 Lipca 2018 Autor Opublikowano 3 Lipca 2018 Mam vcds po polsku. Wchodzę w rozszerzone i mam tylko kilka opcji do wyboru u góry po środku. I jest tam podstawa czyli adaptacja przepustnicy kilka opcji odnośnie dpf kontrola spalin itp kurcze nie mam tego w tej chwili przy sobie żeby zerknąć dokladnie.
KoJ@K Opublikowano 11 Września 2018 Opublikowano 11 Września 2018 Jak już wejdziesz w odpowiednią grupę to poprostu wpisz w okienku wyszukiwania "kąt synchronizacji" i kliknij.
kubajvc Opublikowano 11 Września 2018 Autor Opublikowano 11 Września 2018 Spróbuję jeszcze raz to dzisiaj ogarnąć może się uda
Rekomendowane odpowiedzi