szybkiace Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 Witam wszystkich mam takie moze dziwne pytanie a mianowicie ogladalem dzisiaj samochod i zaniepokoilo mnie logo na lampach "Valeo"czy szly takie w Audi b6 czy po dzwonie dzieki za ewentualny odpis. Pozdro
Rafal_69 Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 valeo robi lampy do audi ale niepowiem ci czy orginalnie. Poszukaj na forum jest troche na ten temat :szukaj:
szybkiace Opublikowano 17 Lutego 2009 Autor Opublikowano 17 Lutego 2009 Ja nie szukam lamp tylko ogladalem b6 i miala orginalny xenon a na lampach Valeo a wiem ze jeden blotnik byl wymieniany wiec nasunelo sie pytanie czy czasem lampy z przodu tez nie byly rozbite a i zauawzylem ze jedna soczewka minimalnie drgala. Moze jest ktos pewien swoich i wie cos wiecej na ten tematWiecie jak jest nie mozna byc niczego pewnym w tych czasach pozdro
efcio Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 valeo robi oryginalne lampy do audi na pierwszy montaz
Dibo Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 Audi nie robi wszystkich części, zleca je innym firmom stąd Valeo to ori lampy.
szybkiace Opublikowano 21 Lutego 2009 Autor Opublikowano 21 Lutego 2009 oki dzieki za pomoc juz wiem wszystko pzdr
Rekomendowane odpowiedzi