wojtaspn Opublikowano 17 Lipca 2018 Opublikowano 17 Lipca 2018 Witam. Kupiłem sobie Audi A4 b6 2.p alt... I wyskakują błędy 17928 p1519 005401. Poprzedni właściciel wymienił już czujnik wału o czym też nie poinformował wyszło w praniu.. Auto czasami się przydlawi. Piszę osobny post bo jak zobaczyłem nawał postów to mi ręce opadły. Wiem że to zasmiecanie ale może ktoś otwarcie napisze co to może być.. Pozdro
DivaynEays Opublikowano 18 Lipca 2018 Opublikowano 18 Lipca 2018 (edytowane) bezpiecznik, walniety czujnik, albo wiazka do czujnika Poza tym ktory czujnik wymienil? walu czy walka? bo ten blad jest od dolotowego Edytowane 18 Lipca 2018 przez DivaynEays
wojtaspn Opublikowano 18 Lipca 2018 Autor Opublikowano 18 Lipca 2018 4 godziny temu, DivaynEays napisał: bezpiecznik, walniety czujnik, albo wiazka do czujnika Poza tym ktory czujnik wymienil? walu czy walka? bo ten blad jest od dolotowego Bezpieczniki ok chyba że są jeszcze gdzieś pod maską. Wynika z tego że wymienil "Czujnik prędkości obrotowej sterowania silnikiem BOSCH 0 261 210 177" bo znalazłem go w woreczku w schowku..
wojtaspn Opublikowano 18 Lipca 2018 Autor Opublikowano 18 Lipca 2018 (edytowane) Dwa możliwe że przez to jak by brakowało mu mocy? Jadę za tydzień na wakacje i nie chcial bym stanąć podrodze... Edytowane 18 Lipca 2018 przez wojtaspn
DivaynEays Opublikowano 18 Lipca 2018 Opublikowano 18 Lipca 2018 a co do czujnika to wymienil nie ten co potrzeba, wymienil czujnik walu korbowego zamiast walka dolotowego
Rekomendowane odpowiedzi