Szati 1991 Opublikowano 19 Lipca 2018 Opublikowano 19 Lipca 2018 Cześć Muszę kupić nowy termostat, jeżeli kupie w ASO Skoda do 1.9TDI z 1998 to będzie pasował do mojego 1.9 TDI AFN? Chciałbym kupić trochę taniej i stąd moje pytanie.
Brzeziak Opublikowano 19 Lipca 2018 Opublikowano 19 Lipca 2018 Króćce są inne, termostaty wyglądają identycznie. Tylko jako to oszczędność jak termostat dobrej firmy kosztuje 20 zł
trepek Opublikowano 19 Lipca 2018 Opublikowano 19 Lipca 2018 Z autopsji wiem, ze z termostatami kupowanymi w sklepie jest loteria. Kupione w ASO zawsze dzialaja.
karaluch8 Opublikowano 19 Lipca 2018 Opublikowano 19 Lipca 2018 W sklepie zawsze wahlera biore. Raz mi sie trafił nie sprawny. ale jak go kupiłem to lezał z rok czasu, i sie walał, i moze cos mu sie odwaliło.
Brzeziak Opublikowano 19 Lipca 2018 Opublikowano 19 Lipca 2018 2 godziny temu, trepek napisał: Z autopsji wiem, ze z termostatami kupowanymi w sklepie jest loteria. Kupione w ASO zawsze dzialaja. No niby tak ale bez przesady, wymiana termostatu w afn to 10 minut przy piwie.
maciejhildek1982 Opublikowano 19 Lipca 2018 Opublikowano 19 Lipca 2018 Dzień dobry, również termostaty Wahler, to już moje 4 audi i zwykle z pierwszą po zakupie wymianie płynów i filtrów wymieniam tak profilaktycznie termostat - takie skrzywienie. Zawsze kupuję tej firmy i nigdy się nie zawiodłem. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi