jan3k Opublikowano 22 Lipca 2018 Opublikowano 22 Lipca 2018 Witajcie, Ułamała mi się rączka od rozłożenia tylnej kanapy, czy jest inny sposób na jej rozłożenie? Bo naprawić się chyba tego nie da, jak uważacie?
mayonez666 Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Musisz kombinować z jakimiś szczypcami i je otworzyć. Później rozebrać i nowa rączka (chyba występuje jako osobny element)
Pablo1809 Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Opublikowano 9 Sierpnia 2018 W dniu 22.07.2018 o 10:35, jan3k napisał: Ułamała mi się rączka od rozłożenia tylnej kanapy, czy jest inny sposób na jej rozłożenie? Bo naprawić się chyba tego nie da, jak uważacie? Było już o tym na forum. Naprawić się da (pospawać), ale taniej chyba wyjdzie kupić na szrocie tę ułamaną część. Wywierć 1 podłużny lub 2 małe okrągłe otwory. Wsadź w to śrubokręt płaski (1 otwór) lub płaskoszczypce (2otwory) i przekręć. Bez problemu otworzysz.
Helmut-68 Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Witam Panowie Skoro jest już ten temat to i ja się dołączę gdyż mam podobny problem.Koledze ułamała się tylko część rączki do otwierania kanapy.Coś tam zostało więc można jeszcze pokombinować.U mnie sprawa wygląda tak że......tej rączki nie ma wcale a kanapa jest zatrzaśnięta.Co więc zrobić w tej sytuacji??????Bez położenia oparcia (chodzi o tą podwójną kanapę) nie zdemontuję tego mechanizmu bo nie dostanę się do jednej śrubki.I co mam więc zrobić w takiej sytuacji?????.Niżej zapodaję fotkę jak to wygląda.
Rekomendowane odpowiedzi