bartolomeusz Opublikowano 14 Marca 2007 Opublikowano 14 Marca 2007 Witam. Czy szyberdachy w Audi A4 B5 oprócz tego ze sie uchylaja do góry, mozna je tez odsuwać w podsufitke oraz czy są automatyczne czy na korbke? Obejrzałem wiele ogłoszen Audiczek A4 B% w co drugiej widze ze kierownice sa jakies takie wyplowiale a srodek z poducha czarny, czym to jest spowodowane może znacie jakis patent zeby czern obramowki kierownicy jakos przywrocic? Pozdro
Gość spedyt Opublikowano 14 Marca 2007 Opublikowano 14 Marca 2007 Czy szyberdachy w Audi A4 B5 oprócz tego ze sie uchylaja do góry, mozna je tez odsuwać w podsufitke Tak Obejrzałem wiele ogłoszen Audiczek A4 B% w co drugiej widze ze kierownice sa jakies takie wyplowiale a srodek z poducha czarny, czym to jest spowodowane może znacie jakis patent zeby czern obramowki kierownicy jakos przywrocic? Nie ma patenu na to
dark79 Opublikowano 14 Marca 2007 Opublikowano 14 Marca 2007 czern obramowki kierownicy jakos przywrocic obszyć kierownice skórą
Gość spedyt Opublikowano 14 Marca 2007 Opublikowano 14 Marca 2007 oraz czy są automatyczne czy na korbke? Nie spotkałem się z korbką
Rekomendowane odpowiedzi