Norbas Opublikowano 2 Września 2018 Autor Opublikowano 2 Września 2018 Odchwaszczania ciąg dalszy Weekend, weekend i po weekendzie Trochę wolnego więc 3 dni poświęciłem na trochę pieszczot Lekko nie było... Przygotowania auta pod korektę następowało w taki sam sposób jak w studiach detajlingowych Korekta dwuetapowa bez jakiegoś grubego ciecia w warunkach jako takich ... Czas niestety mnie gonił więc nie było czasu na papiery itd... Kilka fotyszczy, niestety nie za wiele z przed ? Kod lakieru to bardzo fajny LZ9W 50/50 maska, na której sporo czasu zeszło A tak auto teraz wygląda To tyle. Jak żona zauważyła różnicę to znaczy, że jest dobrze
trepek Opublikowano 3 Września 2018 Opublikowano 3 Września 2018 (edytowane) Super dzialasz W a4 mam lz9w. Zadbany lakier robi robote. P.S. Musze Ci w wolnej chwili zrobic zdjecie wybieraka. Edytowane 3 Września 2018 przez trepek 1
Animal Opublikowano 3 Września 2018 Opublikowano 3 Września 2018 Well done! LZ9W robi robotę pod warunkiem, że zadbany i czysty
Norbas Opublikowano 3 Września 2018 Autor Opublikowano 3 Września 2018 No fajnie wyglada ten kolor ale trzeba być wytrwałym przy czarnym jak ktoś pedantycznie do niego podchodzi to może osiwieć chwila moment Godzinę temu, trepek napisał: Super dzialasz W a4 mam lz9w. Zadbany lakier robi robote. P.S. Musze Ci w wolnej chwili zrobic zdjecie wybieraka. :hi: 28 minut temu, Animal napisał: Well done! LZ9W robi robotę pod warunkiem, że zadbany i czysty Gdzie temat z A6?
Animal Opublikowano 4 Września 2018 Opublikowano 4 Września 2018 20 godzin temu, Norbas napisał: Gdzie temat z A6?
Zemis Opublikowano 7 Września 2018 Opublikowano 7 Września 2018 Fajny kurdupel od OOOO. Od każdego użytkownika A2 słyszałem bardzo pozytywne opinie. Pewno i Ty będziesz zadowolony.?
Norbas Opublikowano 19 Września 2018 Autor Opublikowano 19 Września 2018 Panowie moze ktos mi powie do czego jest ten kikut/ otwor z tym czarnym kapturkiem na wybieraku ?????? zaznaczylem n zdjeciu w zoltym kolku
Norbas Opublikowano 21 Września 2018 Autor Opublikowano 21 Września 2018 Tak jak piszesz, magicy od skrzyń mówią, że to odpowietrzenie
MaciekPL Opublikowano 22 Września 2018 Opublikowano 22 Września 2018 Fajna dwojeczka, mama posiada prawie taka sama. Ogólnie fajnie się jeździ , dosyć wysoko. Na mieście dobrze się to sprawuje. Jedynie co może wkurzać na maksa w tym modelu to przednia szyba , słupki. Niby idzie się przyzwyczaić . Druga rzecz to na zakrętach ładnie tym buja , jak ja jeżdżę nią to staram sie wolniej w zakręty wchodzić. Mama jak jezdzi to bez żadnej reakcji haha. Ciśnie ile się da heh . Śledzę temacik
Norbas Opublikowano 27 Września 2018 Autor Opublikowano 27 Września 2018 W dniu 22.09.2018 o 10:16, MaciekPL napisał: Fajna dwojeczka, mama posiada prawie taka sama. Ogólnie fajnie się jeździ , dosyć wysoko. Na mieście dobrze się to sprawuje. Jedynie co może wkurzać na maksa w tym modelu to przednia szyba , słupki. Niby idzie się przyzwyczaić . Druga rzecz to na zakrętach ładnie tym buja , jak ja jeżdżę nią to staram sie wolniej w zakręty wchodzić. Mama jak jezdzi to bez żadnej reakcji haha. Ciśnie ile się da heh . Śledzę temacik Dzieki. Szyba może aż tak w kość nie daje jak te słupki i ich super okienka co do bujania to auto jest dość sztywne, może tu jest inny zawias albo opona 205 sporo zmienia trochę już polatałem po tych ciasnych zakrętach i jest git zobaczymy jak na zimie będzie wczoraj walczyłem z termostatem... dostęp ciężki ale da radę bez ściągania altka termostat od nowości nie wymieniany czyli przy 160441 w końcu auto łapie temperaturę
trepek Opublikowano 27 Września 2018 Opublikowano 27 Września 2018 Jaki termostat założyłeś? Ori z ASO?
Norbas Opublikowano 27 Września 2018 Autor Opublikowano 27 Września 2018 Ori od H4mm3R Nr i znaki to samo a cena dużo lepsza
trepek Opublikowano 27 Września 2018 Opublikowano 27 Września 2018 No to elegancko Zamienniki średnio sprawdzają się w TDI a w 1.4 TDI to już wogóle!
Norbas Opublikowano 27 Września 2018 Autor Opublikowano 27 Września 2018 Tego samego zdania jestem. Zreszta dwa razy w życiu kupiłem zamiennik co prawda wahler, który jest niby dobry. W b4 nie chodził a w c5 długo trzeba było czekać aby 90 stopni było.
trepek Opublikowano 27 Września 2018 Opublikowano 27 Września 2018 Trzymałem kiedyś w jednej dłoni Wahlera, niby to samo co orginał a w drugiej dłoni termostat z ASO - były inne i było to widać gołym okiem (inne grubości sprężyn, inna ilość zwojów, inny odcień bimetalu). Od tamtej pory tylko oem.
Norbas Opublikowano 8 Października 2018 Autor Opublikowano 8 Października 2018 @trepek robiłeś może regulacje wskaźnika poziomu paliwa w baku? Chyba moj złe pokazuje bo jak zatankuje do pełna to wskazówka nie leży idealnie na ostatniej podziałce. Do tego na według vaga miałem w zbiorniku 10l a w efekcie pod dystrybutorem wyszło ze powinno być 17l ... ostatnio wyjechałem niby całe paliwo a po zatankowaniu miałem niby jeszcze 7l ? lift ma zbiornik 42 czy mniej ? ? chyba ze coś z zegarami bo temperatura tez czasem leci w kulki i bywa, ze jest różnica 7-10C po miedzy silnikiem a zegarami ?
trepek Opublikowano 8 Października 2018 Opublikowano 8 Października 2018 Lift na 42 litry. Z paliwem mam podobne problemy ale u mnie jest licznik przedliftowy ze zmienionym wsadem z polifta wiec myslalem, ze to taki urok tej zmiany Jak cos to mam u siebie jeszcze poliftowy licznik do atla z polfisem.
Norbas Opublikowano 8 Października 2018 Autor Opublikowano 8 Października 2018 Spróbuje jeszcze zrobić adaptacje i zmienię czujnik temp. Jak to nie pomoże to będę myślał nad licznikiem
Norbas Opublikowano 11 Października 2018 Autor Opublikowano 11 Października 2018 Wczoraj zrobiłem test spalania i się załamałem ? 7,6 na 100km ... 80 %miasto reszta trasa. I pd kilku dni auto nie dogrzewa się znowu... termostat z nowy czy one poprostu tak maja ?
Rekomendowane odpowiedzi