Pretor Opublikowano 19 Lutego 2009 Opublikowano 19 Lutego 2009 Witam wszystkich serdecznie. Jestem jednym z najwcześniej zarejestrowanych użytkowników forum, ale dopiero teraz kupiłem A4 1,9 TDI AVANT AFN. Jak na razie jestem bardzo zadowolony, prowadzi się świetnie, silnik bardzo elastyczny i dynamiczny. Jak dla mnie bomba. Autko ma wykończenia w drewnie, elektryka, klimatronik. To mój czwarty diesel i powiem szczerze że jak na razie najlepszy. Cieszę się że w końcu mogłem dołączyć do Waszego grona. Jak się poprawi pogoda to dołączę fotki. Pozdrawiam.
mrogal Opublikowano 19 Lutego 2009 Opublikowano 19 Lutego 2009 Witam wszystkich serdecznie. Jestem jednym z najwcześniej zarejestrowanych użytkowników forum, ale dopiero teraz kupiłem A4 1,9 TDI AVANT AFN. Jak na razie jestem bardzo zadowolony, prowadzi się świetnie, silnik bardzo elastyczny i dynamiczny. Jak dla mnie bomba. Autko ma wykończenia w drewnie, elektryka, klimatronik. To mój czwarty diesel i powiem szczerze że jak na razie najlepszy. Cieszę się że w końcu mogłem dołączyć do Waszego grona. Jak się poprawi pogoda to dołączę fotki. Pozdrawiam. fotke jakas zarzuc bo zaraz klodke wyhaczysz
Rekomendowane odpowiedzi