alexio99 Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Witam Przymierzam się do kupna Audi A4 B6 z fotelami półskórzanymi z alcantarą. Po wskoczeniu do środka odniosłem wrażenie że fotele są strasznie twarde i dość mało komfortowe jeśli chodzi o dłuższe trasy. Będę regularnie robił trasę Warszawa - Chełm, a to, przynajmniej teraz, zajmuje prawie 4h... Nie mówiąc o jakiś wypadach za granicę itp. Nie odpadnie mi w nich tyłek i plecy? Szukałem na forum tematu z zadowalającą odpowiedzią na moje pytanie ale nie znalazłem. Jeśli temat juz był poproszę o linka. Pozdrawiam wszystkich
pila24 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Ja mam podobne fotele,tyle że z materiałem speed a nie alcantarą. Najdłuższa podróż to 1180km zrobiłem jadąc przez niemcy do kraju. Rozłożone podudzia,siedzenie opuszczone na maxa na dół-cóż powiedzieć rewelacja fotele,ani plecy,tyłek czy noga od gazu nie bolały po takiej podróży. Więc dla mnie kubełki speed są super wygodne.
Tracer39 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Tak jak pisze kolega wyżej sporty są mega wygodne, jak wyregulujesz pod siebie to będzie super.
alexio99 Opublikowano 21 Września 2018 Autor Opublikowano 21 Września 2018 Przejechałem już sporo kilometrów i jestem w stanie potwierdzić wasze słowa są mega wygodne, dzięki za odpowiedzi!
greg2505 Opublikowano 23 Września 2018 Opublikowano 23 Września 2018 mam skórę z alcantarą sporty i potwierdzam b.wygodne
Rekomendowane odpowiedzi