Mizur138 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 (edytowane) Witam Szukam Warsztatów w woj.Lubelskim lub pobliskich województwach ktore by mi włozyły 2.7BiTurbo do A4 B7 i odrazu wystroiły. Interesuja mnie zaklady ktore zrobia to na Tip Top bez zadnych problemow itp. Tak wiem cze Czorny sie w tym specjalizuje ale neistety maja terminy i tez kawał drogi. Ja natomiast jaki mi do głowy przychodzi to Gekon Garage. Z gory dziekuje za pomoc. Pozdrawiam Edytowane 22 Sierpnia 2018 przez Mizur138
l.e.s.t.e.r Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 napisz do autora tematu, może coś doradzi.
Mizur138 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2018 11 minut temu, l.e.s.t.e.r napisał: napisz do autora tematu, może coś doradzi. Dzieki za info ale zapomniałem calkiem dodac ze były rozmowy z Nosb Performance i niestety terminy i duzo pracy,wiec tez odpada.
daniok Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 "Czorny" - możesz rozwinąć o kogo chodzi, też myślę o takiej modyfikacji (w przyszłym roku, więc termin nie jest dla mnie krytyczny).
Mizur138 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2018 6 minut temu, daniok napisał: "Czorny" - możesz rozwinąć o kogo chodzi, też myślę o takiej modyfikacji (w przyszłym roku, więc termin nie jest dla mnie krytyczny). Prosze https://www.facebook.com/czornycustoms/
l.e.s.t.e.r Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 2 godziny temu, Mizur138 napisał: Dzieki za info ale zapomniałem calkiem dodac ze były rozmowy z Nosb Performance i niestety terminy i duzo pracy,wiec tez odpada. napisz do tego gościa od C4 może coś Ci doradzi, temat przerobił więc pewnie ma rozeznanie w temacie.
artur100g Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Może tutaj https://pl-pl.facebook.com/AWRtuning/
daniok Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 5 godzin temu, Mizur138 napisał: Prosze https://www.facebook.com/czornycustoms/ Dzięki, liczyłem, że to coś bliżej mnie.
daniok Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 1 godzinę temu, artur100g napisał: Może tutaj https://pl-pl.facebook.com/AWRtuning/ A to już "sąsiedzi", w tak zwanej "wolniejszej chwili" zrobię wywiad.
marcin4x4 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 serio jeszcze się robi takie rzeczy ? przecież operacja przekracza wartość auta.
daniok Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 47 minut temu, marcin4x4 napisał: serio jeszcze się robi takie rzeczy ? przecież operacja przekracza wartość auta. Jakie alternatywy proponujesz, w jakich cenach i jakie ceny B7 masz na myśli ?
marcin4x4 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 (edytowane) 2 godziny temu, daniok napisał: w jakich cenach i jakie ceny B7 masz na myśli ? nie rozumiem pytania, otomoto nie działa ? 2 godziny temu, daniok napisał: Jakie alternatywy proponujesz jak chcesz wywalić ~20 klocków w auto to je sprzedaj, dołóż i kup coś nowszego. Po za tym kto Ci kupi taki swap ? ewentualnie dopieść to co masz 1.8T też potrafi a auto w oryginalne ceni się bardziej. Edytowane 22 Sierpnia 2018 przez marcin4x4
Mizur138 Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2018 9 godzin temu, marcin4x4 napisał: nie rozumiem pytania, otomoto nie działa ? jak chcesz wywalić ~20 klocków w auto to je sprzedaj, dołóż i kup coś nowszego. Po za tym kto Ci kupi taki swap ? ewentualnie dopieść to co masz 1.8T też potrafi a auto w oryginalne ceni się bardziej. To juz bardziej zostaje opcja dopieszczenia 1.8T niz sprzedaz i wymiana na cos nowszego,bo nie widze sensu wymianiac po ty by miec aby nowa bude i robic ja od nowa..
Rekomendowane odpowiedzi