gstgsm Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Opublikowano 26 Sierpnia 2018 http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=7490138848 kiera taka jak na foto. Auto mam prawie 2 lata. Przycisk i nie świec a od zakupu i teraz pytanie czy w tej konkretniej mierze powinny świecic?
Lukasz_mk2 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 W tej kierownicy przyciski powinny świecić po włączenie świateł - u mnie świecą ?
gstgsm Opublikowano 4 Września 2018 Autor Opublikowano 4 Września 2018 (edytowane) W dniu 27.08.2018 o 21:43, Lukasz_mk2 napisał: W tej kierownicy przyciski powinny świecić po włączenie świateł - u mnie świecą ? Hmm. To z jednej strony super bo chciałem kiere wymieniać na inną. Z drugiej jednak coś jest nie halo. A vcds moza gdzies to wlaczyc ? Edytowane 4 Września 2018 przez gstgsm
Lukasz_mk2 Opublikowano 5 Września 2018 Opublikowano 5 Września 2018 (edytowane) raczej nie - to ma po prostu działać jak podświetlenie wszystkich innych ikonek w aucie - włączasz światła i świeci Gdzieś na forum już był opisywany ten problem - z tego co kojarzę, ale nie jestem pewien na 100% to winna była taśma. Wszystkie numery części zgadzają Ci się z rozpiską części z forum?? Edytowane 5 Września 2018 przez Lukasz_mk2
gstgsm Opublikowano 6 Września 2018 Autor Opublikowano 6 Września 2018 Sprawa rozwiązana. Zimny lut na płytce w gnieździe taśmy w poduszce Części wszystkie fabryczne. Auto to pełny s-line fabryczny
Rekomendowane odpowiedzi