gilbert55 Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Witam czy znacie moze dobrego i taniego elektryka z trójmiasta ( Gdańsk Gdynia),bo mam problem rozładowującym się akumulatorem , na mierniku pokazuje ze jest pobór 0,50 po wyjęciu 2 bezpicznikow numer 15 ( nawigacja ,dwufukcjny sterowniki) zaczyna spadać i po wyjeciu drugiego bezpicznika od telefonu spada do 0,05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gilbert55 Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 zauważyłem ze mam caly czas podświetlony przycik awaryjny,czy tak ma byc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zioowo Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Polecam http://autoexpert24.pl/ - wszystkie tematy elektryczne robię od zawsze tam, zawsze wszystko profesjonalnie zrobione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gilbert55 Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 dzięki,a cenowo jak u nich wychodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zioowo Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 ceny są rozsądne, jakość pracy bardzo dobra, nigdy nie musiałem wracać na poprawki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi