negro Opublikowano 14 Marca 2007 Opublikowano 14 Marca 2007 witam, prosze o ocene tych logow; czy jest w miare ok?? auto raczej nie sprawia klopotow... bieg jalowy: jazda wielkie dzieki!
Jerzy T. Opublikowano 14 Marca 2007 Opublikowano 14 Marca 2007 moze nic nie wniose do twojego postu ale szukam kogos z lublina kto dysponuje vagiem?bo jakies jaja mam z silnikiem!posiadasz takie urzadzenie?
spanky Opublikowano 14 Marca 2007 Opublikowano 14 Marca 2007 witam,prosze o ocene tych logow; czy jest w miare ok?? auto raczej nie sprawia klopotow... bieg jalowy: Obrazek Obrazek jazda Obrazek Obrazek wielkie dzieki! czy mi sie wydaje czy wszystkie logi sa takie same .... ... przynajmniej tak mi sie otwiera ....
negro Opublikowano 15 Marca 2007 Autor Opublikowano 15 Marca 2007 u mnie to samo zmien zdjecia sorki, moja gafa :confused:
pre_pl Opublikowano 15 Marca 2007 Opublikowano 15 Marca 2007 strasznie mało próbek, (co 2,06 3,26 4,46 ), dla mnie generalnie ok, choć tak jakby przepływomierz leciuteńko nie domagał..
negro Opublikowano 15 Marca 2007 Autor Opublikowano 15 Marca 2007 strasznie mało próbek, (co 2,06 3,26 4,46 ), dla mnie generalnie ok, choć tak jakby przepływomierz leciuteńko nie domagał.. dzieki, tez mi sie to rzucilo w oczy.. chyba powtorze jeszcze pomiary 003.
Rekomendowane odpowiedzi